2777
2789
عنوان

شمام تو بارداری همینجوری بودین؟

196 بازدید | 20 پست

خیلی بی‌حال میشم گاهی اوقات 

از دیشب ایقد حالم خرابه ک نمیتونم از جام بلندشم رمق از دست پام رفته 

انگار اصلا نفس ندارم ک بلندشم 

مزاج بدنم تغییر کرده قبلا گرمی. میخوردم نمیساخت منو 

الان برعکس شده هرچی گرمی میخورم حالم بهتره سردی بخورم دیگه رمق از کل بدنم میره دیروز سالاد الویه خوردم دیشبم دمی گوجه شاید بخاطر همونه اینجور شدم 

تغییر مزاج ربطی به جنسیت نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا همینم حتی حس و حال غذا درست کردنم ندارم اما بخاطر جوجه هام مجبورم پاشم ب خونه رنگو بو بدم و غذا درست کنم آخه یه دختر ۳ ساله دارم و از طرفیم اون تودلیم نیاز ب رسیدگی داره...

ب نظر من تلقین کردن خیلییییی تو روحیاتمون تاثیر داره من از دوران بارداری دخترم اوضام واقعا بدتره اما سر دخترم همش میخوابیدم اما الان فقط ب خودم و روحیه میدم و پامیشم و فکر میکنم واقعا تو روحیم تاثیر داشته

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

عزیزم طبیعیه تو بارداری این حالت‌هایی که گفتی. احتمالا ماه های اولته. حالا به ماه های آخر که برسی جاش معمولا با گرگرفتگی عوض میشه. در کل توی بارداری بی حالی، سرگیجه، تهوع، بی حوصلگی، گرگرفتگی و همه چی طبیعیه😊😊 البته تا جایی که منجر به آسیب به جنین و مادر نشه

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
عزیزم طبیعیه تو بارداری این حالت‌هایی که گفتی. احتمالا ماه های اولته. حالا به ماه های آخر که برسی جا ...

آره خیلی بی حوصله شدم من مربی پته دوزی ام 

و خودمم بصورت حرفه ای پته دوزی میکنم 

از روزی فهمیدم حاملم حتی دست به پته هام نزدم 

همه شاگردام کنسل کردم 

کلاس داشتم برای مدرک مربیگری اونم نمیتونم برم اصلا توانشو ندارم همیشه اینجوری نیستم نمیدونم از صبح چرا اینجور شدم دوباره چ حال بدی 😭

آره خیلی بی حوصله شدم من مربی پته دوزی ام  و خودمم بصورت حرفه ای پته دوزی میکنم  از روزی ...

عزیزم نگران نباش میگذره این روزا . من خودم دو مرتبه اش رو تحمل کردم. کارمند بودم نمیشد نرم سر کار. خیلی سخته میدونم ولی تموم میشه خیالت راحت. عوضش فرشته ی خوشگلت رو میدن بغلت

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
2790
2778
2791
2779
2792