چند سالگی ازدواج کردید؟ سنی بود که از قبل دوست داشتید یا دوست داشتید یه سن دیگه ازدواج کنید؟ خودم ۲۶ سالگی ازدواج کردم و کلا همیشه بالای ۲۵ دوست داشتم ولی قبل سی که نه زود باشه نه دیر
کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
۲۳ازدواج کردم جلو افتادم توی مسیرم چون همسرم همراهم بود ولی به همه میگم بالای ۲۸ازدواج کنن چون دیدگاه آدم خیلی عوض میشه مدیریت برخورد و رفتار خانواده هارو بخاطر ثباتی که پیدا کرده راحت تر انجام میده. سن کم ازدواج کردن اولش بچه بازی و کارای احمقانه میشه.