2789
عنوان

متاهلا بیاید

170 بازدید | 10 پست

چند سالگی ازدواج کردید؟ سنی بود که از قبل دوست داشتید یا دوست داشتید یه سن دیگه ازدواج کنید؟ خودم ۲۶ سالگی ازدواج کردم و کلا همیشه بالای ۲۵ دوست داشتم ولی قبل سی که نه زود باشه نه دیر 

20 سالگی 

الانم 23 سالمه

کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیکا اخرش دعوا میشه😂

سن ازدواج چیزی نیست که بشه برای همه نسخه کلی پیچید 

برای هرکسی متفاوته باتوجه به شرایط خود شخص و فرهنگ و اداب و رسوم محل زندگیش 

به کسی چه مربوطه اخه میان برای دیگران نسخه میپیچن

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

۲۳ازدواج کردم جلو افتادم توی مسیرم چون همسرم همراهم بود ولی به همه میگم بالای ۲۸ازدواج کنن چون دیدگاه آدم خیلی عوض میشه مدیریت برخورد و رفتار خانواده هارو بخاطر ثباتی که پیدا کرده راحت تر انجام میده. سن کم ازدواج کردن اولش بچه بازی و کارای احمقانه میشه.