2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حالم بده دکتر رفتم خوب نشدم امپول زدم خوب نشدم. 

دوا درمون خونگیم جواب نمیده. 

خيلي بدههه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

آنفولانزاس داداش منم گرفت واسه سرفه شربت آویشن از داروخونه بخر خیلی عالیه زود خوب میشه واسه گلودرد دیفن هیدرامین و واسه درد بدن پروفن و شدید باش مریضیتم دکتر یه آمپول دگزا بهت میزنه خوب میشی

فقط در این حد بگم خدا نصیب خودتون و عزیزانتون و مردم کشورم و حتی دنیاااا نکنه این مریضی رو

پدرم دراومد ، پسر هفت ماهم رو شنبه از بیمارستان ترخیص،کردیم بعد ۸ روز

از برادرشوهر و مادر شوهرم کرفت

تب بالا ، اسهال ، ابریزش بینی ، گلو درد و سرفه ی شدید

الانم چون بیمارستان بودم پیش وسرم خودم درگیر شدم

خیلی خیلی بد و وحشتناک گلو دردش

تا حالا اینجوری تجربه نداشتم 

فقط در این حد بگم خدا نصیب خودتون و عزیزانتون و مردم کشورم و حتی دنیاااا نکنه این مریضی رو پدرم درا ...

کرونا بود یا انفولانزا

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                    https://harfeto.timefriend.net/16640005124917                           

کرنا هم گرفته بودیم قبلن ولی اینقدر اذیت نداشت.

خیلی سخت بود.ده روز هنوز درگیریم

اسهال .استفراغ.دلپیچه.تهوع.بی اشتهایی.گلو درد.سرفه شدید.تب مقاوم.بدن درد.اب ریزش.خستگی و کوفتگی بدن.

سردرد شدید.سرگیجه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز