2777
2789
عنوان

احساس تنهایی😓

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یروز یکی پیدا میشه همه این حسایه خوبو بت میده اینطوریم نمیمونه♥️🥰

❤❤

اتفاقا میگم کاش همینطور بود😓 

یه مدت انتظار یه همچین کسی رو داشتم ولی برعکسش اومد یعنی واقعا ندیده بودم همچین ادم سنگ دلی! 

چقددددر سخت گذشت تا حالم بهتر شد و تونستم برا خودم کمرنگش کنم

الان دیگه میترسم منتظر کسی باشم که بهم حسی که میخوام و بده😓

❤❤ اتفاقا میگم کاش همینطور بود😓  یه مدت انتظار یه همچین کسی رو داشتم ولی برعکسش اومد یعنی وا ...

الهی قشنگم 🥺 خو ضربه خوردی حساسترم شدی حق داری. ولی این تهش نی من خودم از اینا نیستم که بتونم کنار بیام اما خو دیدم توو دوستام که یه رابطه سمی و تموم کردنو بعده یمدتی باز از نو با یه آدمه جدید شرو کردنو خوشبخت هم شدنو چقدم خداروشکر کردن که قبلی نشد ینی بازم زندگی ادامه داره فقد باید زمان بگذره و به موقعش واست اتفاق بیفته ناامید اصن نباش انتظارم نکش زندگیتو کن یروزی موقعش می رسه♥️

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
الهی قشنگم 🥺 خو ضربه خوردی حساسترم شدی حق داری. ولی این تهش نی من خودم از اینا نیستم که بتونم کنار ...

اره درسته ادم سر عقل که میاد خوش حال میشه که شر یه ادم مضر از زندگیش کنده شده 

مرسی از حرفای قشنگت❤😢 

اره درسته ادم سر عقل که میاد خوش حال میشه که شر یه ادم مضر از زندگیش کنده شده  مرسی از حرفای ق ...

اوهوم انگا زمان خیلی چیزا و تغییر میده. قوبونت بشم♥️🥰

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰