2777
2789
عنوان

احساس تنهایی😓

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست
تنها بودن با انتخاب تنهایی فرق داره  تو کدومی؟

حق بود👍😓 

نمیدونم چطور توصیفش کنم شاید بشه گفت یه تنها که تنهایی رو انتخاب کرده چون حتی اگه تنهایی رو انتخاب نمیکرد باز هم تنها بود😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق بود👍😓  نمیدونم چطور توصیفش کنم شاید بشه گفت یه تنها که تنهایی رو انتخاب کرده چون حتی اگه ...

چون گزینه ای جز تنهایی نداره؟ اره؟ 

چقدر میفهممت..

وضعیتت چطور عزیزم ؟ دانشگاه میری ؟سر کار؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
فقد خودمون واس خودمون می مونیم بااین احساسه تنهاییه خودتو داغوون نکن♥️

همینطوره واقعا... 

معمولا کنار میام باهاش ولی بعضی موقع ها مثل امشت حتی نمیتونم چشمامو ببندم انقدر که پر خلاء هستم🤦‍♀️

چون گزینه ای جز تنهایی نداره؟ اره؟  چقدر میفهممت.. وضعیتت چطور عزیزم ؟ دانشگاه میری ؟سر کار؟

اره دقیقا!

خوبه که کسی بفهمتت😓❤

دانشگاه بهمن ماه میخوام برم 

سرکار هم والا ناخن کاری یاد گرفتم تازه شروع کردم دارم تلاشمو میکنم تا ببینم چی میشه یکم سخته مشتری پیدا کردن و اینا🤦‍♀️

آدما خیلی قشنگ بلدن دروغ بگن جوری که منطقت هم فریب بخوره ...

واقعا همیشه برام سواله همهههه ی ما ادما از بقیه ادما میگیم که دروغ هستن و فریب کار و زرنگ و هزارتا چیز دیگه ،وقتی هممون همینارو میگیم پس دقیقا کسایی که این کارا رو میکنن کیان؟ 

یا شایدم کسایی که این کارا رو میکنن خود ماها هستم، در گذشته یکی باهامون این کارا رو کرده ماهم با بقیه میکنیم...

به قول آهنگ فریدون اسرایی: کسی که سنگدل شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادش وقتی خیلی جوون. بوده، هر اندازه که میجنگه بازم حس میکنه کم نیست، مثل تبعید تنهایی که منتظر هیچ کس نیست:) خیلی آهنگش حقِ گوش کنید حتما به نظرم ...

ولی خب همه این ادما خودمونیم دیگه...

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
همینطوره واقعا...  معمولا کنار میام باهاش ولی بعضی موقع ها مثل امشت حتی نمیتونم چشمامو ببندم ا ...

حق داری خو🥺 اما گاهی یه آدماییو به تنهاییت راه میدی(دوست عشق هرچی) که بعدش میگی چه غلطی کردم. همیشم بد نیس♥️

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰

این حس تنهایی تو این دوره و زمونه زیاده ، قدیما مردم خیلی با فامیل و همسایه و دوست رفت و امد داشتن اکثرا بهم راست میگفتن ، پز دادن و چشم و هم چشمی نبود ، مردم همدل بودن . 

این حس تنهایی تو این دوره و زمونه زیاده ، قدیما مردم خیلی با فامیل و همسایه و دوست رفت و امد داشتن ا ...

اره واقعا! الان وقتی یکم دور و ورم رو میبینم چیزی جز دشمن های خودی به چشم نمیاد متاسفانه🤦‍♀️

واقعا همیشه برام سواله همهههه ی ما ادما از بقیه ادما میگیم که دروغ هستن و فریب کار و زرنگ و هزا ...

من هیچ وقت با احساس کسی بازی نکردم بهش دروغ نگفتم که دوسش دارم موقعی که بیمارستان بوده ولش نکردم ... نگو لطفا

دقیقا این اتفاق یبار برام افتاد🤦‍♀️

یبار بیفته کافیه ترسش باهات بمونه نتونی به کسی واس ۴تا دردودله ساده هم اعتماد کنی. ☹

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
اینی که میگی رو خیلی خوب درک میکنم🤦‍♀️👍 واقعا همینطوره

☹مواظبه خودت باش خلاصه تنهاییه خوبیایی هم داره