2777
2789
عنوان

هوای شیراز

713 بازدید | 12 پست

بچه ها شیراز کی سرد میشه ؟

ناسلامتی پاییزه چرا هنوز گرمه پس

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال پیش مهرماه اومدم شیراز فکر کردم هوا چقدر عالی و خوبه اما پختم از گرما  یه روز موندیم رفتیم یه شهر دیگه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
خشکسالی که سرد تر هست هوا .فقط بارندگی نداره عین کویر

نه دیگه وقتی برودت نباشه بخار آب نباشه ابری تشکیل نشه هوا آنچنانی سرد نخواهد بود من تازه ازترکیه اومدم زمینی از مرز رازی که بیست دقیقه از وان تا خوی راهه آب وهوا زمین تا آسمون عوض شد 

سال پیش مهرماه اومدم شیراز فکر کردم هوا چقدر عالی و خوبه اما پختم از گرما  یه روز موندیم رفتیم ...

آره منم شیرازی هستم اما دانشجوی دو تا شهر دیگه بودم هواشون عالی بود .هوای شیراز کسل کننده و گرم هست .دوسدارم برم رشت زندگی کنم انقدر که از گرما بدم میاد .

شیراز فقط آذرماه خوبی داره 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
نه دیگه وقتی برودت نباشه بخار آب نباشه ابری تشکیل نشه هوا آنچنانی سرد نخواهد بود من تازه ازترکیه اوم ...

ترکیه زندگی میکنید؟

آره منم شیرازی هستم اما دانشجوی دو تا شهر دیگه بودم هواشون عالی بود .هوای شیراز کسل کننده و گرم هست ...

واقعا فقط آذر ماه خوبه ؟ خوبه گفتی  دفعه ی بعد از آذر زوتر نیام شمال که عشقه  غیر از تابستون ها که واقعا اذیت میکنه بقیه ی فصل هاش خیلی خوبه

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
واقعا فقط آذر ماه خوبه ؟ خوبه گفتی  دفعه ی بعد از آذر زوتر نیام شمال که عشقه  غیر از تابست ...

آره عزیزم اواسط آبان تا آخر آذر هوا خوبه یکم سرده ولی برای گشت و گزار عالیه اما از دی سرمای استخوان سوزی شروع میشه 

آره عزیزم اواسط آبان تا آخر آذر هوا خوبه یکم سرده ولی برای گشت و گزار عالیه اما از دی سرمای استخوان ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم 😍