2777
2789
عنوان

کراتینه مو 🤔🤷‍♀️

387 بازدید | 23 پست

موهام موج دار و وز و خشکه

یکی دوبار بهم گفتن چرا موهاتو کراتینه نمیکنی

کسایی که کردن راضی ان؟ مو نمیریزه؟ نمیشکنه؟ چقدر دوام داره؟ شنیدم کراتینه کنی دیگه همه اش باید موهات باز باشه درسته؟ 

رفتم یه بار سرچ کردم فهمیدم تو موادش فرمالدهید داره که میدونم خیلی سرطان زا و خطرناکه چون یادمه اونقدر خطرناک بود که ما تو آزمایشگاه هم استفاده نمیکردیم چیزی از این بابت میدونین؟

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقد رنگ و دکلره کرده بودم ک موهام خشک شده بودن خودشون میشکستن. رفتم کراتین کردم الان جون گرفتن موهام خیلی راضی ام. اما یا نرو کراتین یا پیش بهتره کراتین کار شهرتون برو 

کراتینه واسه کراتین کار خطرناکه که هرروز در معرض اون مواده واسه کسی که سالی یکی دوبار کراتین می کنه خطرناک نیست.واسه من تقریبا ۸،۹ ماه موند و بجز چربی بیش از حد کف سر مشکل دیگه ای نداشتم باهاش

جای خوب بری مواد خوب استفاده بشه هیچی نمیشه هیچی

باید هزینه کنی دیگه خب

الان موادایی هم اومده که شاید بوش ۱۰ درصد باشه تا قبل امسال از گازشون آدم خفه میشد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من انجام دادم. الان ۶ ماهه همچنان موهای نرم و ابریشمی دارم. از کیفیتش راضی ام. اما موقع اتو کشیدن بخ ...

مگه صاف نمیشه دیگه چرا اتو میکشی؟

جای خوب بری مواد خوب استفاده بشه هیچی نمیشه هیچی باید هزینه کنی دیگه خب الان موادایی هم اومده که ش ...

من شنیدم به کیفیت ربط نداره جز اصلیش فرمالدهیده که اون در واقع باعث صافی و محکمی مو میشه اونم میدونم ماده به شدت سمی ایه🤦‍♀️

خوندم اون مواد هایی که فرمالدهید ندارن تاثیرشون خیلی کمتره

خیلی لخت نمیشه مو تو پروتینه

من واسه درمان کردم و چون موهام خیلی نازکه لخت شد

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا