مرییجین مدیر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 عنوان کراش!! | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست سلام بچه ها من چند وقته از یکی خوشم میاد ولی زیاد حرف نمیزنیم اما حسم میگه اونم از من خوشش میاد😐اما مطمئن نیستم چیکار کنم که مطمئن شم!؟ میدونم سوالم مسخرس اما خب واقعا احساس میکنم! حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹 1401/07/25 | 00:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 کاش میتونستم داوش🤦🏻♀️❤️ من شرایطشو دارما ولی شمارشو ندارم که ناشناس به گوشش برسونم تکلیفم روشن بشه ولی نمیدونم چمه که بیخیالم بعد ایشالله یجوری میفهمی و هر چی شد مطمین باش به نفعته من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 من شرایطشو دارما ولی شمارشو ندارم که ناشناس به گوشش برسونم تکلیفم روشن بشه ولی نمیدونم چمه که بیخیال ... منم بیخیال بودم اول ولی الان دیگ نهه😂 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 منم بیخیال بودم اول ولی الان دیگ نهه😂 من از اولشم عین خیالم نبود شد شد نشد نشد من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 من از اولشم عین خیالم نبود شد شد نشد نشد چند سالته و حدسم بزن من چند سالمه😂😫 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 چند سالته و حدسم بزن من چند سالمه😂😫 من شونزه فکر میکنم هجده باشی؟ من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 من شونزه فکر میکنم هجده باشی؟ 22 ام😁 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 22 ام😁 من برم ذوب بشم فقط من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 من برم ذوب بشم فقط چراااا😂 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 چراااا😂 یجوری چیز کردم انگار دارم یه دختر همسن خودمو باهاش چت میکنم تو از خواهرمم حتی یکسال بزرگتری😂 من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 یجوری چیز کردم انگار دارم یه دختر همسن خودمو باهاش چت میکنم تو از خواهرمم حتی یکسال بزرگتری😂 ای بابا😂😂سن فقط یه عدده😗 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
محبرضا عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1820 اخه میدونی تو جامعه ما جا نیوفتاده دختر پیش قدم شه! و از منم مطمئنم نمیتونم پیش قدم شم خوب کردی