مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 عنوان کراش!! 348 بازدید | 25 پست سلام بچه ها من چند وقته از یکی خوشم میاد ولی زیاد حرف نمیزنیم اما حسم میگه اونم از من خوشش میاد😐اما مطمئن نیستم چیکار کنم که مطمئن شم!؟ میدونم سوالم مسخرس اما خب واقعا احساس میکنم! حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹 1401/07/25 | 00:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 رو یکی دوساله کراشم هفته پیش رل زد😒 حتما بهش نگفتی یا مثل من زیاد حرف نزدید و هی سوکوت کردی😫😂 حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 ببین داداش منم عین خودتم تنها راه اینکه بکی بهش حالا از طریق دوستات یا خودت فوق اگه نخواست میگی نمیخواد دیگه وابسته نمیشی اگرم بخواد که چه بهتر من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
ه1 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 57 متاسفانه گاهی وقتا کراش، کراش میمونه اینکه بفهمه خیلی مهمه ولی خب من بشخصه دوست ندارم طرف بدونه من ازش خوشم میاد همش دوست دارم بقیه پا پیش بزارن
هلینا_لاولی عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 709 حتما بهش نگفتی یا مثل من زیاد حرف نزدید و هی سوکوت کردی😫😂 گفتم بهش حالا نمیدونم فهمیده من بودم یا ن انسانیتم آرزوست :)🖤
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 متاسفانه گاهی وقتا کراش، کراش میمونه اینکه بفهمه خیلی مهمه ولی خب من بشخصه دوست ندارم طرف بدونه من ا ... اخه میدونی تو جامعه ما جا نیوفتاده دختر پیش قدم شه! و از منم مطمئنم نمیتونم پیش قدم شم حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
ه1 عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 57 اخه میدونی تو جامعه ما جا نیوفتاده دختر پیش قدم شه! و از منم مطمئنم نمیتونم پیش قدم شم دقیقا مشکل همینه کاش بفهمن😩
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 بعضی احساسا اشتباه از آب در میاد ولی اگه دو دل باشی که بدتره... بهتر که میفهمم... حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 ببین داداش منم عین خودتم تنها راه اینکه بکی بهش حالا از طریق دوستات یا خودت فوق اگه نخواست میگی نمیخ ... واقعا نمیتونم بگم بهش:/احتمال بدم 1 درصد حسم اشتباه باشه....ولی خب اینجا من ضایع میشم جلو بقیه و اینکه من دخترم نمیتونم انقدر جسارت کنم حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 گفتم بهش حالا نمیدونم فهمیده من بودم یا ن حتما ناشناس گفتی حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
سیب_کرم_خوردههههههه عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 1685 واقعا نمیتونم بگم بهش:/ احتمال بدم 1 درصد حسم اشتباه باشه....ولی خب اینجا من ضایع میشم جلو بقیه و ا ... منم دخترم تیکه کلاممه این ولی ببین گلم از طریق یکی از رفیقات ناشناس بگو من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 و اینم اضافه کنم اگه بدونم طرف از من خوشش نمیاد و حسی نداره جدی بیخیال میشم... چون هیچی رو مخ تر از علاقه 1 طرفه نیس حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
مرییجین مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 814 منم دخترم تیکه کلاممه این ولی ببین گلم از طریق یکی از رفیقات ناشناس بگو کاش میتونستم داوش🤦🏻♀️❤️ حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹