2821
2789
عنوان

کراش!!

348 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من چند وقته از یکی خوشم میاد ولی زیاد حرف نمی‌زنیم اما حسم میگه اونم از من خوشش میاد😐اما مطمئن نیستم چیکار کنم که مطمئن شم!؟ 

میدونم سوالم مسخرس اما خب واقعا احساس میکنم! 

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
رو یکی دوساله کراشم هفته پیش رل زد😒

حتما بهش نگفتی یا مثل من زیاد حرف نزدید و هی سوکوت کردی😫😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین داداش منم عین خودتم تنها راه اینکه بکی بهش حالا از طریق دوستات یا خودت فوق اگه نخواست میگی نمیخواد دیگه وابسته نمیشی اگرم بخواد که چه بهتر

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

متاسفانه گاهی وقتا کراش، کراش میمونه اینکه بفهمه خیلی مهمه ولی خب من بشخصه دوست ندارم طرف بدونه من ا ...

اخه میدونی تو جامعه ما جا نیوفتاده دختر پیش قدم شه! 

و از  منم مطمئنم نمیتونم پیش قدم شم

ببین داداش منم عین خودتم تنها راه اینکه بکی بهش حالا از طریق دوستات یا خودت فوق اگه نخواست میگی نمیخ ...

واقعا نمیتونم بگم بهش:/

احتمال بدم 1 درصد حسم اشتباه باشه....ولی خب اینجا من ضایع میشم جلو بقیه و اینکه من دخترم نمیتونم انقدر جسارت کنم

واقعا نمیتونم بگم بهش:/ احتمال بدم 1 درصد حسم اشتباه باشه....ولی خب اینجا من ضایع میشم جلو بقیه و ا ...

منم دخترم تیکه کلاممه این ولی ببین گلم از طریق یکی از رفیقات ناشناس بگو 

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

و اینم اضافه کنم اگه بدونم طرف از من خوشش نمیاد و حسی نداره جدی بیخیال میشم... چون هیچی رو مخ تر از علاقه 1 طرفه نیس

منم دخترم تیکه کلاممه این ولی ببین گلم از طریق یکی از رفیقات ناشناس بگو 

کاش میتونستم داوش🤦🏻‍♀️❤️

2828
2791
2779
2792