2777
2789
عنوان

دونه اسپند😳

| مشاهده متن کامل بحث + 36303 بازدید | 86 پست
من از شما پرسیدم

ببخشید گلم 😂

آره گفت یه دونه حالا نمی‌دونم واقعا تاثیر داره یا نه تا حالا نه شنیده بودم نه امتحانش کردم 

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
دیگه انقدم زود اثر نمیکنه که😁چرا لاکتوزینک نمیخوری؟برا منو خوب کرد ۳ماه خوردم

لاکتوزینک قرصه؟ اگه صاف صاف می‌کنه پوستمو با کله میرم میخرم میخورم مشت مشت😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لاکتوزینک قرصه؟ اگه صاف صاف می‌کنه پوستمو با کله میرم میخرم میخورم مشت مشت😂😂

اره قرصه خیلی خوبه و بدون عارضه من به هرکی برسم معرفیش میکنم چون واقعا من و نجات داد از جوش و لک من یه داروخونه س تو اهواز از اونجا سفارش میدم برام پست میکنن سایت هم دارن پیج این.ستا هم دارن خواستی بگو بهت بدم مشکلت حل شد منم دعا کن

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 
شبا خواب نداشتم....ادرارم قطره ای میومد و فشار میاورد....وقتی میرفتم دسشویی ی قطره ....عذاب میکشیدم. ...

وای منم این مشکلو دارم 🤦🏻‍♀️خدا خیرت بده 

خجالت می‌کشیدم همیشه نمیتونستم به کسی بگم میگفتم الان بگم همه بهم میخندن میگن بچه شدی 

دست گلت درد نکنه عزیزم هر چی میخوای خدا بهت بده🥺❤️

اره قرصه خیلی خوبه و بدون عارضه من به هرکی برسم معرفیش میکنم چون واقعا من و نجات داد از جوش و لک من ...

الهی فدات شم من دست گلت درد نکنه عزیزم ❤️❤️بدجور لازممع بخدا برم داروخونه هارو بگردم اگه نداشتن مزاحمت میشم عزیز ❤️خدا خیرت بده 

وای منم این مشکلو دارم 🤦🏻‍♀️خدا خیرت بده  خجالت می‌کشیدم همیشه نمیتونستم به کسی بگم میگفتم ا ...

حس میکنی خیلی جیش داری ولی وقتی میری هیچی یا چند قطره....ولی اندازه نصف قاشق چایخوری روش چند قطره گل سرخ بریز خوب میشی

حس میکنی خیلی جیش داری ولی وقتی میری هیچی یا چند قطره....ولی اندازه نصف قاشق چایخوری روش چند قطره گل ...

دقیقا اینجوری میشم🤦🏻‍♀️

دست گلت درد نکنه عزیزم کلی دعات کردم امشب از ته دلم مرسی واقعا بوس بهت😘❤️

الهی فدات شم من دست گلت درد نکنه عزیزم ❤️❤️بدجور لازممع بخدا برم داروخونه هارو بگردم اگه نداشتن مزاح ...

تو اینست.ا برو پیج نوتراکس اونجا نوشته کدوم شهر کدوم داروخونه داره اینجوری راحت پیدا میکنی تو شهر خودت

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 
تو اینست.ا برو پیج نوتراکس اونجا نوشته کدوم شهر کدوم داروخونه داره اینجوری راحت پیدا میکنی تو شهر خو ...

میشه ایدیشو انگلیسی برام بنویسی گلم؟ دستت درد نکنه واقعا هر چی میخوای خدا بهت بده🥺❤️