hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 عنوان تاپیک 71 بازدید | 12 پست بچه هامن تقریبا۱۰روز مریض بودم که روزااولش خیلی حالم بدبودوواقعانمیتونستم ازجام بلندشم خونه پدرشوهرمم کوچه پایینمونه ۱۰دیقه پیاده . اصلامادرشوهرم نگفت یه باریه سوپ بپزم بدم دستش درحالیکه خودش یایکی ازخونوادشون مریض میشه هی زنگ میزنه میگه مریض شدیم که مثلابرامون میوه وخوراکی بخریدبیاریدخلاصه این ۱۰روزاصلابه روی مبارک نیاوردبعدامشب پرروزنگ زده شوهرم که مهمون داریم مرغ ومیوه بخربیاربرامون خریدیم بردیم .... 1401/07/24 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضای_من20687 عضویت: 1392/05/22 تعداد پست: 10763 ای وای از این خانواده هاخوب؟ بی خیال باش تا کامروا باشی
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 بعدپرو پرو خودش ودخترش میگن فرداببریدمون خریدمیخایم طلابخریم ومطمئنم حداقل نصف پولشوازشوهرمن میکشن.بعدم میگه برام گوشی اندرویدبخریدحالااصلا سوادم نداره وواقعابراش قابل استفاده نیستخیلی دلم پره ازدستشون واقعانمیدونم چه برخوردی داشته باشم
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 😑😑😑😑اخخخخخخ بنظرم اهمیت نده خب چیکارکنم بخدا یک دوم خرجشونوازجیب مامیکشن شوهرمم آشکاروپنهان براشون خرج میکنه دیگه خسته شدم
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 خیالت راحت ، همه ی مادرشوهرها همینن وحتی بدتر نه خب این فقط به شوهرمن میگه۳تاپسردیگه داره خداشاهده همش میگه اوناندارن درحالیکه یکی ازدیگری بهتره
rangiiiiiin_kamaaaaa عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1968 خب چیکارکنم بخدا یک دوم خرجشونوازجیب مامیکشن شوهرمم آشکاروپنهان براشون خرج میکنه دیگه خسته شدم خب مگه اینکه به صورت مسالمت آمیز با شوهرت صحبت کنی چون تو مگه چیکار میتونی کنی ولی اگه زنگ زدن بگن برام میوه بیار اینا بگو مریضم یا کار دارم و...
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 ای وای از این خانواده ها خوب؟ هیچی دیگه حالابعدکلی من دیروزرفتم یه دوتالباس گرفتم شوهرم برگشتنی مقدمه چینی میکردکه یه بارمامانموبیاریم براش خریدکنیم گناه داره اعصابم خردشد حالام بش میگه اتفاقا دیروزگفتیم یه روزم شماروببریم خرید🤕
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 خب مگه اینکه به صورت مسالمت آمیز با شوهرت صحبت کنی چون تو مگه چیکار میتونی کنی ولی اگه زنگ زدن بگن ب ... مشکل اینه که شوهرم اصلاگوشش بدهکارنیست سریع میره میخره هرچیم بگم مگه گوش میده
rangiiiiiin_kamaaaaa عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1968 مشکل اینه که شوهرم اصلاگوشش بدهکارنیست سریع میره میخره هرچیم بگم مگه گوش میده وضعتون خوبه یا نه اگه وضعتون خوبه بنظرم اهمیت نده و شاد باش و خداروشکر کن که شوهری داری که علاوه بر خرج خودت میتونه کمک خانوادشم کنه فکر کن اگه تنبل بود کار نمیرفت چی؟
hasti073 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 2990 وضعتون خوبه یا نه اگه وضعتون خوبه بنظرم اهمیت نده و شاد باش و خداروشکر کن که شوهری داری که علاوه بر ... خوب که ماالان مستاجریم ساخت وسازم داریم کلی وام وبدهی. منم نمیگم اصلاکمک نکنه ولی نه اینجوری دیگه بعدم خب کمکارو مامیکنیم بعداین فقط به فکراون بچه هاشه .خودشون باغ دارن والله هرچی میوه نرسیده وگندیدس میده مابعدبرااوناکه هیچ کاری نمیکنن براشون سفارشی میده خداوکیلی حق ندارم ناراحت باشم؟
rangiiiiiin_kamaaaaa عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1968 خوب که ماالان مستاجریم ساخت وسازم داریم کلی وام وبدهی. منم نمیگم اصلاکمک نکنه ولی نه اینجوری دیگه بع ... خب حق داری والا منم بودم بهم زور داشت ولی نمیدونم که باید چیکار کنی متاسفانه