2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

40 بازدید | 6 پست

بخوام همه تاپیکامو حذف کنم چیکار کنم؟

البته یکیشو دوست دارم حذف نمیکنم😋

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

نمیشه باید هروز ساعت ۸ تا ۴ ظهر لینک تایپیکتو بذاری روزی دوتا بیشتر حذف نمیکنن 

هیولا راستی یادم رفت بپرسم ازت دوستت اب برنجو میجوشوند یا ابی که برنج توش خیس خورده رو استفاده میکرد ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیشه باید هروز ساعت ۸ تا ۴ ظهر لینک تایپیکتو بذاری روزی دوتا بیشتر حذف نمیکنن  هیولا راستی یا ...

میزاشت چند روز خیس بخوره بعد اب روشو عوض میکرد و آب میریخت روش میجوشوند

اون ابی که توش برنج خیس خورده رو میرخت دور بعد جداگانه اب میریخت میجوشوند اونو استفاده میکرد درست متوجه شدم ؟

اون ابی که توش برنج خیس خورده رو میرخت دور بعد جداگانه اب میریخت میجوشوند اونو استفاده میکرد درست متوجه شدم ؟

اون ابی که توش برنج خیس خورده رو میرخت دور بعد جداگانه اب میریخت میجوشوند اونو استفاده میکرد درست مت ...

آره