2789

با روش بازیابی مرور کن بعد جاهایی که یادت رفته برو کتاب و بخون 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با روش بازیابی مرور کن بعد جاهایی که یادت رفته برو کتاب و بخون 

روش بازیابی ؟

یبار پشتیبانم گفت یادم رفت میشه بگی بهم؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
روش بازیابی ؟ یبار پشتیبانم گفت یادم رفت میشه بگی بهم؟

مثلا بعد از یه مدت که از خوندن یه مبحث گذشته بدون اینکه بری باز کتاب و بخونی و بعد تست بزنی اول تست میزنی بعد میری جاهایی که یادت رفته یا غلطات بیشتر بوده رو مرور میکنی این روش بهتره چون بهتر تو ذهن میمونه 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
مثلا بعد از یه مدت که از خوندن یه مبحث گذشته بدون اینکه بری باز کتاب و بخونی و بعد تست بزنی اول تست ...

مررررسییی عزیزممم

بازیابی درماه یا هفته چقدر باشه؟

مررررسییی عزیزممم بازیابی درماه یا هفته چقدر باشه؟

بستگی داره مثلا اگه قلمچی میری برنامه آزمونا وقتی مباحث قبل رو مرور کرده میتونی استفاده کنی یا آزمونای جمع بندی... حتی میتونی هر روز دو ساعت یا یه ساعت از مطالعه روزانتو به مرور مباحث قبلی بپردازی 

بستگی داره مثلا اگه قلمچی میری برنامه آزمونا وقتی مباحث قبل رو مرور کرده میتونی استفاده کنی یا آزمون ...

خیلی ممنون عزیزدلم باور کن کلی استرس دارم سرهمین مرور میترسم یادم برن