2777
2789
عنوان

راننده اسنپی که اومد دنبالم یهو ...🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 19 پست
چندتا توخانوادنون لیسانس بیکار داریم پسرا رفتن کارگری دخترام بیکار.. لعنت و صد لعنت....

من خیلی درس دوست دارم ولی تهش.ب پول ختم‌میشه با اینکه درس خیلی برام مهمه میگم ول من با همین لیسانس پرستاری بهتر میشه پول درآورد تا صبر کنی دکترا بگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخته 

پدر من مدیر یکی از استخرهای شهره

بعد گفت یه شب موندم کارای حساب کتابو انجام بدم به پسره که نگهبانمونه ۲۰ سالشه گفتم بیا بشین اینجا پیشم چایی براش ریختم 

گفته اگه بخوایین کمکتون میدم بابام میگه اشکالی نداره در عرض چند دقیقه همه رو تحویل بابام میده تعجب می‌کنه میگه چقدر عجیبی تو چطور تونستی!

گفته رتبه زیر ۵۰۰ تجربی داشتم آرزوم بوده بتونم برم دانشگاه مورد علاقم توی تهران!

ولی متاسفانه پولشو نداشتم بابام گفت قلبم تیکه تیکه شده بعد این حرفش بغض کردم 

دنیا چقدر بی رحمه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.