2777
2789
😭😭چرا مردا اینقدر اکثرشون بی احساسن

ببین مردا راحت فراموش میکنن این فردی که بهت میگم پسره مثلا خیلی خودشو عاشق نشون میداد و زبون باز .... بود فکر کن زد زیر همه چیز بعدم گفت اون خانم جزئی از زندگیم بوده نه بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن سخته شما بهش عادت کردی خودتو به یه سرگرمی ورزش مشغول کن و هر موقع داشتی رویا پردازی میکردی فک ...

اره به اینا فکر میکنم ولی افسردگی گرفتم حوصله هیچی ندارم مخصوصا جمع هاس شاد ناراحتم میکنه

اره به اینا فکر میکنم ولی افسردگی گرفتم حوصله هیچی ندارم مخصوصا جمع هاس شاد ناراحتم میکنه

خب طبیعیه عزیزم شما انسانی ببین یه حیوون خونگی میاره آدم پیشش بعد یه هفته بهش عادت میکنه این نامرد که قرار بوده شریک زندگیت بشه به خودت زمان بده به مرور میفهمی نقاط تاریک زیاد داشته شما بخاطر علاقه متوجه نشدی

ببین مردا راحت فراموش میکنن این فردی که بهت میگم پسره مثلا خیلی خودشو عاشق نشون میداد و زبون باز ... ...

لعنت به هر چی دوست داشته، همشون مثل همن من که به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم دیگه، نامزدم خیلی خوب بود تالار دیده بودیم حلقه همه چی خوب پیش رفت اما یهو خراب شد همه چی

خب طبیعیه عزیزم شما انسانی ببین یه حیوون خونگی میاره آدم پیشش بعد یه هفته بهش عادت میکنه این نامرد ک ...

درسته، ولی خب من این ادما یه جپر خاص دوست داشتم جوری که هنوز نگرانشم که بلایی سرش نیاد زیادی ساده بود

لعنت به هر چی دوست داشته، همشون مثل همن من که به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم دیگه، نامزدم خیلی خوب بود ...

من مبدونم همیشه استثناعاتی هست دوستان ببخشید من فقط نظرمو دادم ولی اکثر پیشنهاد مهریه ۱۴ تا از پسرشون مطمئن نیستن 

درسته، ولی خب من این ادما یه جپر خاص دوست داشتم جوری که هنوز نگرانشم که بلایی سرش نیاد زیادی ساده بو ...

پس هنوز به بلوغ عاطفی نرسیدی دوست عزیز اون داشته به شما صدمه میزده مثل راننده ای که پر گاز میاد و شما رو داغون میکنه بعد شما نگرانشی که خودش تو مسیر بعدیش جوریش نشه شاید یه مشاور بتونه بهت کمک کنه

من مبدونم همیشه استثناعاتی هست دوستان ببخشید من فقط نظرمو دادم ولی اکثر پیشنهاد مهریه ۱۴ تا از پسرشو ...

اره از روز اول گفتن ما رو مهریه حساسیم منم قبول کردم بابامم خیلی سخت راضی شد تازه وضع مالی خوبی داشتن

پس هنوز به بلوغ عاطفی نرسیدی دوست عزیز اون داشته به شما صدمه میزده مثل راننده ای که پر گاز میاد و شم ...

مشاورم میرم ولی میگه طبیعیه خودمم خسته ام از این وضع، حسود شدم به همه نزدیکام