2777
2789
ببین کسی که برای ادم ارزش قائل باشه تلاش میکنه اینقدر بی اهمیت نمیشه ما دخترا یکم احساسی برخورد میکن ...

اره اون هیچ تلاشی نکرد حتی خانوادش منو سپردن به خدا دست پیش گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون تغییر رفتار اخرشو مد نظر داشته باش و اینکه مواد رو به شما ترجیح داده

اره ولی انگار که من عقلم از کار افتاده فقط دلم تنگ میشه همش دکترم اینقدر بهم فشار عصبی وارد شده

اعتیاد به چی؟

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  
اره اون هیچ تلاشی نکرد حتی خانوادش منو سپردن به خدا دست پیش گرفتن

من میشناسم عزیزی رو که یکسال و نیم خودمو درگیر این حس تقصیر کرده بود ببین یک درصدم ناراحت نباش همین تلاش نکردنه بسه برات شما هنوزم دنبال راه حل داری میگردی درصورتی که اون کوچکترین قدمی بر نداشته 

امان از این ادمای بی اراده و بی تعهد منم با یکیشون 4ساله درگیرم میفهمم چی میگی 

خیلی سخته، این از اول اومد خاستگاریم مهرمم تعیین کردن۱۴ تا منم مثل احمقا قبول کردم خدارو‌شکر یک ماه قبل از عقد فهمیدم اعتیاد داره

اصلا قبول نکرد اعتیاد داره، ولی الان که فکر میکنم ریه اش داغون بود خیلی وقت اعتیاد داشته

ولش کن سخته شما بهش عادت کردی خودتو به یه سرگرمی ورزش مشغول کن و هر موقع داشتی رویا پردازی میکردی فکر کن میخاستی با یه بچه پله های دادگاه را بالا پایین بری و دور از جون دنبال نفقه و مهریه و طلاق باشی