2777
2789
عنوان

کیا مث من دلشون مسافرت میخاد؟🙂🏞

95 بازدید | 18 پست

دلم مسافرت خانوادگی میخاد پرجمعیت ی مسیر دورررررر..😀😅

شما دوس دارید مسافرت کجا برید یا کجاها رفتید؟!🤗

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماه پیش رفتیم شمال با دوتابچه کوچیک حرومه شد مسافرت،پشت دستم داغ کردم فعلا نرم تابزرگترشن

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

تنها برم شمال فقط خودم تک و تنها تنهایی تنهااااا  شدیدا دلم تنهایی و غروب کنار ساحل میخواد و ج ...

منممممم شدیدددد

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

دعا کنید ماه عسلم جور بشه پولش.

خودم و همسرم میخوایم بریم کیش.

تنهای تنها.

دوراز هرچی فامیل مزخرفه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه ماه پیش رفتیم شمال با دوتابچه کوچیک حرومه شد مسافرت،پشت دستم داغ کردم فعلا نرم تابزرگترشن

خخ عزیزم خداحفظشون کنه کلا بچه ها ی کوچیک شلوغن مخصوصا اگ دوتا باشن

دلم میخواد برم سر بزنم خونه مامانم دلم برا خانوادم خیلی تنگ شده ولی ماشین نداریم😭🥺😩

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
سه سال مسافرت نرفتم .بچه کوچیک و کرونا و  تا حالا شیراز،مشهد،مازندران،گیلان،اردبیل،قشم،همدان،د ...

چ شهرهای خوبی رفتید😍

دلم میخواد برم سر بزنم خونه مامانم دلم برا خانوادم خیلی تنگ شده ولی ماشین نداریم😭🥺😩

دورن ازتون؟