2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت من تازه 5هفتمه کوووووو تا 35هفته خییییلی سخته انشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنی

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
خوش به حالت من تازه 5هفتمه کوووووو تا 35هفته خییییلی سخته انشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنی

من خیلی عذاب کشیدم شرایط دشواری گذرونم خدا خودش کمک کرد امیدوارم شمام تمام مراحل خوب پشت سر بذاری فقط از استرس الکی دور باش

من خیلی عذاب کشیدم شرایط دشواری گذرونم خدا خودش کمک کرد امیدوارم شمام تمام مراحل خوب پشت سر بذاری فق ...

دقیقا زدی تو هدف استرس تنها مشکلی که لحظه ای ازم جدانمیشه انقدر تنهام ومدام فکر میکنم واسترس میگیرم تهوعم شدید میشه خیلی سخته ادم بی کس باشه تواین شرایط سخت وتهوع واستفراغ وضعف هرلحظه ترس بچت الهی به خوشی این‌چند وقت باقی موندتم بگذره ودر ارامش وشادی فرشته کوچولوت بیاد بغلت وزایمانت خبییییلی راحت باشه الهی همه به سلامت این 9ماه روبگذرونن ودراخر شاد باشن

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
دقیقا زدی تو هدف استرس تنها مشکلی که لحظه ای ازم جدانمیشه انقدر تنهام ومدام فکر میکنم واسترس میگیرم ...

میگم که من از هر شرایطی که بگی سختی داشتم سخته آروم بودن گاهی نمیشه واقعا اما تو این زمان ها جز خودت کسی به دادت نمیرسه باید دستاتو به زانو بگیری بلند بشی ببین ۳ ماه اول برای شکل گیری خیلی مهمه و بعدش تا ۶ ماه رسوندن سخته که اگه کیسه آبت پاره شد بشه جنین حفظ کرد مراقب خودت باش

میگم که من از هر شرایطی که بگی سختی داشتم سخته آروم بودن گاهی نمیشه واقعا اما تو این زمان ها جز خودت ...

ممنونم ازت الهی هرچی میخوای همون بشه دعا کن واسم موقع زایمانت خیلی محتاج دعام،😭🙏

میگم که من از هر شرایطی که بگی سختی داشتم سخته آروم بودن گاهی نمیشه واقعا اما تو این زمان ها جز خودت ...

برای منم تروخدا دعا کن برسم به این هفته 

یعنی ارزومه 

الان تهدید به سقطم مدام درحال استراحت تا برسم ۲۸ هفته و امپول تشکیل ریه رو بزنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
برای منم تروخدا دعا کن برسم به این هفته  یعنی ارزومه  الان تهدید به سقطم مدام درحال استر ...

انشاالله منم استراحت بودم کامل تا ۳۰ هفته فقط کامل استراحت باش من برای دستشویی و حمام از جام بلند میشدم مرتبا هم آمپول پروژسترون دکترم داده بود و سعی کن غذا های خیلی مفید بخوری و سوره یاسین و حجرات هر روز بخون برای حفظ جنین عالی هستن

حتما اسمت بگو حتما دعا میکنم اگه قابل باشم

اسمم سمیراعزیزم ممنونم ازت خیییییلی خانومی