2777
2789
عنوان

❤️قرار عاشقی❤️

913 بازدید | 172 پست

✨ دعا برای فرج، حرز امام معصوم! ✨

🔸فراز پایانی حرز امام زین‌العابدین علیه السلام:

خداوندا، در فرج آل محمد علیهم السلام تعجیل کن،✨🤲🏼🌹

و شیعیانشان را یاری فرما،و دشمنانشان را هلاک بگردان.

دیدن قائم آل محمّد علیهم السلام را روزی من کن، و مرا از پیروان و شیعیانش قرار بده، و از کسانی که به کارهای او راضی هستند.

به مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان!

*✅....وَعَجِّلْ فَرَجَ الِ مُحَمَّدٍ، وَانْصُرْ شيعَةَ الِ مُحَمَّدٍ، وَاَهْلِكَ اَعْداءَ الِ مُحَمَّدٍ،*

*وَارْزُقْنى رُؤْيَةَ قائِمِ الِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْنى مِنْ اَتْباعِه، وَاَشياعِه، وَالرّاضينَ بِفِعْلِه، بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.*

📚 مهج الدعوات، ص۲۳۲.

👈 هیچ حرزی بالاتر از دعا برای فرج نیست. خودمان و عزیزانمان را در پناه دعا برای فرج قرار دهیم!

سلام خواهرای عزیز ❤️

امروز بعد از قرائت دعای فرج و سلامتی آقا برای @داداش80  جان دعا میکنیم و برای حاجتشون پنج بار ذکر یا مهدی با صلواتی رو میفرستیم😘❤️

شبتون مهدوی 😘❤️

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🌸🌸🌸  وعده هرشب ما  

☘️دعای فرج

بسم الله الرحمن الرحيم

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛  

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌸🌸🌸🌸🌸  🌸🌸🌸🌸🌸

☘️برای سلامتی محبوب دلها

.

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@تاول     @sarire     @fatishko80     @bahar699099   &n ...

🤍🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@تاول     @sarire     @fatishko80     @bahar699099   &n ...

مرسی عزیزم انشاالله حاجت روا شی🙏🏻❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻