2777
2789
عنوان

مرلین مونرو چقد طنازه🤍

532 بازدید | 16 پست

خیلی خیلی عشوه داره 

حرف زدنش، راه رفتنش و حتی نگاه کردنش با ناز و عشوه 

خیلییی ظرافت زنانه داره 

نظر شما چیه؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از اینکه فیلماشو ببینم میگفتم این چیش اینقدر جذابه یکی از فیلماشو دیدم من که دخترم نمیتونستم ازش چشم بردارم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بوود متاسفانه دیگه نیست😭

متاسفانه مرگ غمگینی هم داشت 

این بدار دل ادمو میسوزونه😢

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
من قبل از اینکه فیلماشو ببینم میگفتم این چیش اینقدر جذابه یکی از فیلماشو دیدم من که دخترم نمیتونستم ...

دقیقاااااا منم 

شاید خیلی از بازیگرا از این خوشگل تر باشن 

اما این یه جذابیت و کشش خاصی داشت 

من که تا حالا کسی مثلش ندیدم

انگار كه دونه دونه رفتارهاش فكر شده و برنامه ريزى شده ست حتى نگاه هاش كاملا تاثيرگذار  و بدو ...

چون در کنار زیبایی به شدت باهوش بوده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
انگار كه دونه دونه رفتارهاش فكر شده و برنامه ريزى شده ست حتى نگاه هاش كاملا تاثيرگذار  و بدو ...

افریییییین دقیقاا

چون در کنار زیبایی به شدت باهوش بوده

یعد خیلی جالبه تو زمان خودش معروف بوده به بلوند احمق😏🤦🏻 

رو چه حسابی واقعا