2777
2789
عنوان

امیدی هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

میشه بدونم‌اسمش‌چیه😂😂نمیدونم چرا ولی ی حسی بهم میگه باید بدونی😐😂خیلی مدل تاپیک کردنش اشناس واسم..

اگ میخواست بهت اس مس میداد

اگه میخوای کنکور انسانی رو دورقمی بشی😎من اینجام
میشه بدونم‌اسمش‌چیه😂😂نمیدونم چرا ولی ی حسی بهم میگه باید بدونی😐😂خیلی مدل تاپیک کردنش اشناس واسم. ...

بچه‌کجایی؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بدونم‌اسمش‌چیه😂😂نمیدونم چرا ولی ی حسی بهم میگه باید بدونی😐😂خیلی مدل تاپیک کردنش اشناس واسم. ...

چیو باید بدونم؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
من اسم طرفی که باهاش چت میکنی رو

خب چیه؟. 😬🤣

من اسم طرفی که باهاش چت میکنی رو

بهت درخواست دادم 😅

قبل از این قضیه چی.. رابطتون چطور بود؟

یه چیزی رو که هممون خوب میدونیم اینِ که وقتی به یه رابطه ی اصرار کنی یا مرتب بهش پیام بدی صد درصد اون شخص بجای اینکه بهت نزدیک بشه دورتر هم میشه ...چون حس میکنه شما صد در صد کارتون اشتباه بود و خودتون هم متوجه شدید و الان دارید التماس میکنید به ادامه این رابطه ...

از اول اشتباه کردی ...

غرور توی رابطه خوب نیست ...

ولی اصرار به بی گناهی هم خوب نیست..

تنها کاری که باید توی اون تایم انجام میدادی توضیح دادن بود و میگفتی از اون کارت منظوری نداشتی و حالا که دچار سو تفاهم شدی و باعث شده از من بدت بیاد ،باشه به نظرت احترام میزارم و دیگه بهت پیام نمیدم و یه مدت صبر میکردی اگه برنمیگشت مطمعن باشید پای شخص دیگه ی وسط بوده ...

همین الان هم دیر نیست یه پیام کلی بفرست و توضیح بده ولی التماس نکن بگو رابطه دوطرفه است من نمیتونم مجبورت کنم به ادامه ولی میتونم بخاطر این سوتفاهمی که پیش اومده از خودم دفاع کنم ...نیومدم التماس کنم به برگشت رابطه فقط نیاز دیدم بابت مشکلی که پیش اومده یه توضیحی بدم و دیگه اذیتت نکنم ...و در آخر ازش خداحافظی کن ...

مطمعن باش اگه دوستت داشته باشه برمیگرده ...

با التماس کردن و زنگ زدن و از جانب آقا سکوت هیچ چیز درست نمیشه ...

قبل از این قضیه چی.. رابطتون چطور بود؟ یه چیزی رو که هممون خوب میدونیم اینِ که وقتی به یه رابطه ی ا ...

قبلش خوب بود ما تازه اشنا شده بودیم و از طرف من هم بود...اولش عذر خواهی کردم و گفتم قصدی از این کامنتا نداشتم .ولی گفت ته این رابطه دلشکستگیه و ناراحتیه و دیگه سین نزد..منم یک ماه صبر کردم بعد رفتم دوباره با عکسش کلیپ درست کردم و گفتم فلانی ام گفت رفتارم به خاطر کاری بود که کردی بعدم بلافاصله اینترنت ها قطع شد و جوابمو دیر به دیر میداد ولی میگه واسه اینه که نتم ضعیفه و این حرفا.متاسفانه من خیلی خیلی اصرار کردم ابراز علاقه کردم معذرت خواهی کردم .دیگه کاریش هم نمیشه کرد ...اخرین پیامم خداحفظی کردم هنوز سین نزده ..شمارمم گرفت ولی زنگ نزد 

قبلش خوب بود ما تازه اشنا شده بودیم و از طرف من هم بود...اولش عذر خواهی کردم و گفتم قصدی از این کامن ...

اینکه میگید بهونه اینترنت رو میاره ولی با شمارتون تماس نمیگیره دو دلیل داره ...

نمیخواد دلتون  رو بشکنه و جواب رد بزنه به سینتون ..

(میخواد خودتون خسته بشید و برید )

یا اینکه..

هنوز خیالش راحت نشده از بابت شما و هنوز ترجیح میده اگه این رابطه قراره ادامه پیدا کنه...فعلا به همین صورت مجازی باشه..

ولی اینم در نظر بگیرید که الان همه با 🐘ترشکن وارد اینستاگرام شدن ..

و اینستا قابلیت اینو داره که ایشون پیام شما رو باز کنن بدون اینکه شما متوجه بشید...

من این موارد رو گفتم که اطلاعاتتون کامل باشه و گرنه صد در صد نیستن  ...و نمیشه کسی رو قضاوت کرد ...

اینکه میگید بهونه اینترنت رو میاره ولی با شمارتون تماس نمیگیره دو دلیل داره ... نمیخواد دلتون   ...

بله عزیزم درسته حرفاتون فکر میکنم بیشتر ترحم میکنه به حالم و همین دوتا جمله رو واسم مینویسه ..من حسم واقعی بود برای همین دوست داشتم تمام تلاشمو واسش کنم اما فایده نداشت