2777
2789
عنوان

امیدی هست؟؟

230 بازدید | 25 پست

ب ادمی که الان دوهفته اس ی کمم بیشتر ب بهونه اینکه اینترنتا رو قطع کردن پیامای منو سین نمیزنه اگه هم سین میزنه‌ میگه نت ضعیفه مثلا دیروز پیام دادم تا حالا سین نزده جمعه اون هفته شمارمو گرفت ک. زنگ بزنه اصلا نزد که هیچ ب روی خودشم نمیاره..سنشم کم نیست ۲۸سالشه راحت میتونه بگه ک بابا نمیخوام  ..ب نظرتون راست میگه یا نه..الان شاتش هم میذارم 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهت قول میدم تنها تو توی زندگیش نیستی تورو زاپاس نگه داشته تا تکلیفش با اون یکیه معلوم بشه

اون یکی ها.دخترا ساده شدن یابودن ؟

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

واقعا انقدر پیگیر طرف میشین؟

چطور غرورتون اجازه میده به کسی ک بهتون محل نمیده بگین چرا پیام نمیدی یا سین نمی کنی

بعد بگی چرا زنگ نمیزنی

من باشم صدبرابر بیشتر بی محلی می کنم به طرف

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
بهت قول میدم تنها تو توی زندگیش نیستی تورو زاپاس نگه داشته تا تکلیفش با اون یکیه معلوم بشه

اخه قضیه اینه ک کامنتای منو توی ی پیجی دیده اینجوری شده

از قصد جواب نمیده بنظرم

خودمم حس میکنم پس چرا نمیگه نمیخوام پیام نده ؟

همین اول کار سرد و بیتفاوته یه مدت بگذره مشکلاتم بیشتر میشه بدتر میشه منکه به این نوع مردا اصلا امید ...

خودمم میدونم.ولی قضیه اینه من چند تا کامنت شوخی تو ی پیج کراش یابی گذاشته بودم اونارو ک دید گفت کسی ک کسیو بخواد دیگع نمیاد از این کامنتا بذاره......از اونورم من خیلی دلجویی کردم افتاد تو ماجرای قطعی اینترنت نمیدونم از عمد جواب نمیده یا واقعا نت نداره پس میتونه راحت بگه نمیخوام چرا نمیگه!

واقعا انقدر پیگیر طرف میشین؟ چطور غرورتون اجازه میده به کسی ک بهتون محل نمیده بگین چرا پیام نمیدی ی ...

خودمم از کارم در تعجبم واقعا خیلی بیشعورم ولی دیگع خیلی پیام دادم بهش