2777
2789
عنوان

بارداری

164 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من ۱۰ابان بتا دادم ۵بود ۱۹ابان دادم ۳۴۱بود و ۲۳ابان دادم ۵۵۶بود رفتم دکتر ۱۹ آبان منو سونوگرافی واژینال کرد دو روز بود لکه بینی قهوه ای داشتم الان از دیروز صبح میرم دسشویی ۴.۵ قطره ازم خون میاد بنظرتون دارم سقط میکنم وقت پریودیم هم ۱۵ابان بود هیچ دردی هم ندارم شیاف فرتیژست هم استفاده میکنم فقط خون میاد تو رو خدا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبان که نیومده هنوز . ولی سونوی واژینال اوایل بارداری اشتباه چون فشار میاره به دهانه رحم و باعث سقط میشه ولی دکترا اهمیت نمیدن و میگن از اون نیست منم الان 6 هفته ام ولی هنوز سونو نرفتم خیلی عجله می‌کنی این همه آزمایش و اینا یه ذره به بدنت فرصت بده الآنم استراحت کن هی خودتو چک کن قسمت باشه میمونه نباشه میوفته من به شیاف و اینا هم اعتقادی ندارم چون میگم اگر نطفه ای قوی باشه میچسبه و میمونه ولی اگر مشکلی داشته باشه نمی‌مونه به زور که نمیشه به خودت استراحت بدهی بدون استرس توکل به خدا هر چی بشه 

🥺با اجازه اسی من سه روز مونده به موعدم امروز نوک سینه هام سفت و برجسته شدن و دست میزنم بدون اینکه ...

اره یکی از علایم اولیه همینه من روز 28 سیکل تست زدم حاله انداخت مثبت بود تو هم بیبی 

چک بزن