من تا ساعت شش پروکس.یای تلگرامم وصل میشد خیلی کانال پروک.سی و اینا داشتم الان همه رو امتحان میکنم هیچکدوم جوابگو نیست اصلانزدیک پنجاه تاشو امتحان کردم یه فیلت.ر شکن خوبم داشتم اونم قطع شده. الان کار واجب دارم تو تلگرام چیکار کنم🤦🤦 برای شماهم قطعه دوستان؟
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
ای بابا تلگرام هیچوقت قطع نمیشد الان کلا قطعه. از هرکسیم میپرسم اینطور شده
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
و منم همینم نزدیک 10 روزه هیج جوره وصل نمیشه..فقط فیلیمو و اینجا رو دارم
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)