2777
2789
عنوان

مشکل دید دارم 🌿😢

148 بازدید | 21 پست

سوال:مامانا از درد چشم رنج میبرم عینکم سفارش دادم اما بعید میدونم عینک مشکلمو حل کنه تو رو خدا اگ کسی از آشناهاتون یا کسی این مشکل و داشته ☹️

دکترم گف عمل نمیخواد آستیکماته حساس ب نور چند ساله این مشکلو دارم انقدم دعا کردم ،اشک ریختم شبونه کلی از خدا خواستم مشکلمو حل کنه ، اما نمیدونم چرا اصن فراری شدم از جمع همش فک میکنم همه توجه رومه همه انگار میخوان بخندن 😢😢😢

جایمن بودین فراری نمیشدین از جمع ؟؟؟خسته شدم😓

برای مشاهده‌ی پاسخ‌ها به لینک زیر مراجعه کنید:

https://gahvare.net/questions/634c308a5d81a

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکل از چشمت نباشه  دکتر مغز و اعصاب رفتی؟ شاید یجا دیگه مشکل داره  رو دیدت اثر گذاشت ...

چشم پزشکیم گف شماره چشمم نیمه ....نمیدونم والا برم میترسم دکتره تیکه بندازه ک فازت چی بود اومدی پیش من 😄😕😕😕

شاید خشکی چشم داری چشمت درد میکنه به گوشی نگا میونی اینطوری میشی؟منم خودم آستیگماتم و عینکی و خشکی چ ...

ن با گوشی اوکیم تو تنهایی خودم و همسرم اوکیم ...دو قطرع دارم استفاده میکنم وقتی میریزم چشم احساس درد میاد انگار....جالب اینه باد میخوره یا نور دیدم خوب میشه 

ن با گوشی اوکیم تو تنهایی خودم و همسرم اوکیم ...دو قطرع دارم استفاده میکنم وقتی میریزم چشم احساس درد ...

امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی و منم خوب بشم خواهر🙏

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خب قشنگ چشممو با دوربین دیدن باید خودشون ارجاع میدادن..من چجوری برم

حتما  یه سر پیش متخصص شبکیه هم برو  نور یا  جرقه یا مگس پران هم داری؟ 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چشم پزشکیم گف شماره چشمم نیمه ....نمیدونم والا برم میترسم دکتره تیکه بندازه ک فازت چی بود اومدی پیش ...

نیم ک خیلی کمه  استیگماتم درد نداره  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت