2777
2789
عنوان

مامانم🥺

981 بازدید | 28 پست

بعد این همه سال یهو دلم هواشو کرد:)

هیچی جای خالیشو پر نمیکنه💔

از روزی که رفته همه چی بهم ریخته

سیل اتفاقات بد حمله کرده به زندگیمون🚶‍♀️

چقدر جاش خالیه:)

*وقتی هفت سالم بود فوت کرد🙂💔

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

🥲🫂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای خالی یه سریا تا ابد رو قلبمون میمونه...🙂💔🚶‍♀️

یه وقتایی اینطوری کم میارم🚶‍♀️

یه وقتایی دیگه حتی توان گریه کردنم ندارم

یه وقتایی دلتنگی فقط مثل بغض تو گلوی ادم خونه میکنه🙂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خدا رحمتشون کنه 🖤

مرسی عزیزم🖤🥺

عزیزم قطعا اتفاق تلخ و سختیه ، خدا بهت آرامش و صبر بده ، ان شالله از این بعد زندگیت رنگ و بودی شادی ...

خیلی ساله همه چی فیکه

حتی خندهام🙂

ولی بازم مرسی قشنگم

روحش شاد عزیزم. دلت رو قوی بکن. زندگی هر کدوممون رو یه جور به چالش میکشه. ولی غم تو قطعا خیلی بزرگه

همسر منم هشت سال پیش مادرش فوت شده هنوز گاهی دلتنگش میشه ... خوابش رو می بینه ... توی عروسیمون به روی خودش نمی‌آورد ولی مطمئنم یاد مادرش بود 

🌹🌹🌹از مهربون بودن آدما سوء استفاده نکنید. شاید مهربونی تمام هویت یه فرده. هویت آدما رو ازشون نگیرید.🌹🌹🌹

منم فقط دلم مامانمو میخواد

همه چی تو دنیا برام بی ارزش شده

۶سال منتظر بچه بودم حالا که بچه دار شدمم از ته دل خوشحال نیستم

حس میکنم فقط مرگ بهم آرامش میده ولی واسه بی مادری بچه هام میترسم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بمیرررم.خدایا😭😭😭😭😭😭

بچه ۷ساله و بی مادر اخه.

من نمیتونم بچه یتیم ببینم.دق میکنم.

تمام صورتم‌پراشک میشه.

دیروز تو مدرسه پسرم معاون اومد یکیو زد بعد فهمیدم مادرش طلاق گرفته و پیشش نیست.

الان خودمو اماده کردم فردا برم بشورم معاونووووو.

حرص خوردم دیروز چرا هیچی نگفتم بهش😭😭😭😭😭😭

از فکرم نمیره بیرون

تسلیت میگم عزیزم شکر کن چون دوست من پدرشو کلاس ششم و مادرشو کلاس هشتم از دست داد و هیچ خواهر و برادری هم نداره😔

عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️