2777
2789

دیروز عمل کردم فعلا صورتم کبوده و آتل رو دماغمه 

دکتر گفت 60 درصد تغییر میکنم 

60در صد کم نیست؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

100 درصد یعنی یکی دیگه میشی. میخوای یکی دیگه بشی؟اینکه خیلی بده

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

وا زیادم هس😂

دیگه ۱۰۰درصد ک نمیشه عوض شی

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه . به من ۲۰ درصد گفتن کلی تغییر کرد😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه دکتر بمن گفت ۸۰ درصد 

دکترخودم گفت ۵۰ درصد 

شوهرم دوست داشت چهره ام اصلا عوض‌ نشه و همونم شد 

فقط بینیم حساابی جمع و جور و کوچیک شد در اصل چهره خودمو دارم یکی دیگه نشدم 

🧸🤎

به منم همین و گفتن  فعلا دست نگه داشتم میشه بپرسم هزینه ش چقدر شد؟

21 هزینه دکتر و کلنیک دادم

هزینه عکس و آزمایش دارو هم از یک تومن بیشتر شد

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز