2821
2789
عنوان

عن شناسی

1023 بازدید | 47 پست

ببخشید میدونم عنوانم تاپیکم بد هستش ولی این حرفی هستش که یکی از فامیل هامون در مورد رشتم به مامانم گفته بود منم وظیفه اجتماعی خودم دونستم که یه سری اطلاع رسانی در این باب انجام بدم

رشته من علوم آزمایشگاهی ست اولا با میکرو بیولوژی و زیست شناسی فرق داره بچه های این رشته رو آزمایشگاه های دولتی استخدام نمی کنن جاهای خصوصی هم اگه پارتی داشته باشی تو قسمت میکروب و اینا می تونن کار کنن پس وضیعت بازار کار این رشته ها از علوم آزمایشگاهی ضعیف تره 

بقیش رو تو پست بعدی مینویسم

به خدا اعتماد کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوما در خصوص کار با نمونه ها ما با مقدار خیلی کمی از نمونه اونم زیر هود های مخصوص با دستگاه ها و ابزار های مختلف مثل پیپت کار میکنیم و خلاصه تو محیط تقریبا استریل هستیم

نه اینکه نمونه هارو همون طور درسته بیارن بذارن جلوی ما 

به خدا اعتماد کن

اهمیت نده بابا بیشعور و حسوده طرف

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز