2777
2789
عنوان

یک ماهه مریضیم

202 بازدید | 20 پست

سرما خوردیم تا یکم خوب میشیم دوباره تازه میشه انگار 

بچه کوچیکم که کلا سرماخوردگیش یک ماه و نیمه خوب نشده دکترم رفتیم داروهم خوردیم تا یکم خوب نشدیم دوباره تازه میشه انگار نه اینکه دوباره سرما بخوریم 

واااییی شوخی نکن تو چقد منی 

منم همینجوری ام دقیقا یه ماهه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا حکایت منه

من بویایی و چشایی مو از دست دادم تا می‌آییم خوب شیم دوباره تب میکنیم گلو درد و سرفه و آبریزش شدیددد

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
دقیقا حکایت منه

هممون هم چکاپ شدیم یه کوچولو وستامینامون کم بود که یکماه ویتامین اینا خوردیم یعنی ربطی به سیستم ایمنی ندارع نمی‌دونم چرا ولمون نمیکنه این ویروس

بخدا خسته شدم دیگه 🤕🤕

منم امروز برادر شوهرم دیده میگه چرا دکتر نمیرین سه بار دکتر رفتیم اصلا انگار نه انگار

من بویایی و چشایی مو از دست دادم تا می‌آییم خوب شیم دوباره تب میکنیم گلو درد و سرفه و آبریزش شدیددد

واسه ما بویایی و چشایی مشکلی نداره ولی سرفه آبریزش بینی و اشک چشم فراوون

اگه خودت و شوهرت رو میگی منو شوهرم هم همینطور هستیم 68روزه مریض شدیم هی لاغر تر و بی جون تر میشیم ریزش مو و عصبانیت و هرشب هم من یا شوهرم یکی رو میبینم صدا و هرچی که بگید یک ماهه دنبال دعا نویس هستیم

آخرش بهمون گفت شما شب اول قبر دوتایی جای بودید شوهرم گفت بله پدر بزرگ م فوت کرد منو زنم شب اول قبر تا صبح موندیم قرآن خوندیم و شام اونجا برا مون آوردم ، دیگه اون دعا نویس گفت بیرون کار دارم فردا بیاید فردا ک رفتیم نه درب باز کرد نه جواب داد نه زنگ نه تلفن کلا ما رو دک کرد با زبون بی زبونی گفت دست از سرم بردارید 

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
واسه ما بویایی و چشایی مشکلی نداره ولی سرفه آبریزش بینی و اشک چشم فراوون

دکتر بما گفت کرونا ست ولی دارو خاصی نداد

اگه خودت و شوهرت رو میگی منو شوهرم هم همینطور هستیم 68روزه مریض شدیم هی لاغر تر و بی جون تر میشیم ری ...

خب یعنی چی ؟! خیلیا شب اول قبر نزدیکانشون میرن و قرآن میخونن و....

بوی نم بارون 😍🌧️☔

سلام من دوماه مریض بودم. هردکتری میرفتم یه سری دارو میداد  خوب نمیشدم اشتها نداشتم وهمش ضعف میکردم زیر سرم بودم الان دو روزه بهتر شدم. رفتم متخصص یه شربت به اسم پلارژین برام نوشت همونو خوردم مثه آب رو آتیش بود 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤