2777
2789
عنوان

نامزدی

122 بازدید | 9 پست

سلام من مادرشوهرم نامزدیم رو بهم زده میگه اصلا بدردهم نمیخورین هیجوری راضی نمیشه ولی خیلی همو دوس داریم ما.. بنظرتون چه راهی هست دوباره بشه راضیش کرد؟ منو نامزدم هیچ مشکلی نداشتیم  با مادرش فقط نمیساختم

خب خودت داری میگی دیگه با مادرش نمیساختی مادرش نامزدی را بهم زد سوال دادی جوابم دادی دختر خوب تنها راهش همون ساختن با مادرشه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم من عمم رفت خواستگاری دختری که پسرش میخواست نمیدونم چی شد گفت نه . یکی دوماه بعد یه کوچولو بیمار شد گفت شاید اه دو تا جوون همو میخوان که نزاشتم الان عروس حلوا حلوا میکنه کلا من فامیلامون عروس دوستیم . ولی خانواده نامزد من وقتی اومدن نگفتن مخالفیم (آشنایی سنتی بور) ولی اینجوری رفتار کردن در مدت کوتاه انگار عروس خون بس بودم. و خداروشکر جدا شدم. خواهرانه میگم اگر آدم جنگیدن نیستی حساسی تا خانواده واقعا نخواستن هرچه قدر هم پسر خوب باش توی زندگی تان این مخالفت نمود داره گوش پسرشون پر میکنن تحویلت نمیگرن تحقیرت میکنن. بزار خودشون بیان دنبالت 

ببین عزیزم من عمم رفت خواستگاری دختری که پسرش میخواست نمیدونم چی شد گفت نه . یکی دوماه بعد یه کوچولو ...

مادرش اولش میخواست ولی من خودمو پس گرفتم ازشون نکه واقعا نخوام.. دست خودم نبود روم نمیشد.. ینی عمت دوباره رفتن خاستگاری همون دختره؟چنوقت بعدش؟

نشون بودیم 

خب دعوا سر چی بوده؟اگر ایشون مادرش براش مهم باشه بهم میزنه اگر مادرش نقش مهمی توی خانوادش داشته باشه نامزدیت بهم خوردس

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب دعوا سر چی بوده؟اگر ایشون مادرش براش مهم باشه بهم میزنه اگر مادرش نقش مهمی توی خانوادش داشته باشه ...

اره تک پسره منم تک دخترم .. دعوایی نبود اخه .. سر اینکه من زودرنجم و خودمو پس گرفتم ازشون بهم زده.. ولی هرکاریم من کردم ته دلم هیچی نبوده

اره تک پسره منم تک دخترم .. دعوایی نبود اخه .. سر اینکه من زودرنجم و خودمو پس گرفتم ازشون بهم زده.. ...

چه دلیل بیخودی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مادرش اولش میخواست ولی من خودمو پس گرفتم ازشون نکه واقعا نخوام.. دست خودم نبود روم نمیشد.. ینی عمت د ...

بببین عمه من دوتا عروس دیگه هم داشت دختر و خانوادش مشکلی نداشتن عروس یه خواهر داشت که سالها پیش براثر خطای پزشکی بنده خدا مشکل داشت   عمم برا این دودل شد فکر این که ژنتیکی باشه پسرش هم انگار این مدت ناراحت بود حتی تنهایی رفت مشهد چون به دختر قول داده بود سالها والله دقیق نمیدونم چندوقت بعد شاید کمتر دو سه ماه . ولی مثلا یه دوست دارم سالها پیش عاشق یه پسر شد مادر پسر اصلا نیمد خواستگاری گفت من خواستگاری فلان طائفه نمیرم .من نمیدونم مشکلتون چیه دلیلش ولی هیچ وقت به خاطر احساسات خودتو دست کم نگیر