2821
2789
عنوان

دنا پلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 58 پست
والا نمی‌دونم اصلا جریانش چیه واسه چی خوبه فقط اونروز که رفتیم ایرانخوردو گفت کارت طلایی هم داره ببخ ...

یعنی هررر وسیله ای از ماشین خراب شه بشکنع داغون شه مثلا آینه بغل یکی بزنه بره 

میری رایگان عوض  میکنی 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من باردار که شدم سردومی شوهرم کادو برام ۲۰۶خرید مدل ۹۴یک سالی بود که داشتمش بعد یهو افتاد تو خرج شوهرم رفت سرخود من اصلا راضی نبودم رفت ۲۰۷گرفت ولی نسبت ب پولش نمی ارزید انقد چندماهم بیشتر نداشتم صفر هم خرید اون هفته فروختش دیگه ریختیم بحساب این ماشین

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
اولین بار ثبت  کردی در اومد ؟

من زیاد ثبت نام کردم درنمیومدولی این بار یه طرحی بود جوان سازی جمعیت به مادرای که بچهاشون۱۴۰۰بدنیا اومدن قرعه کشی میشه اونجا ثبت نام کردم 

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
من باردار که شدم سردومی شوهرم کادو برام ۲۰۶خرید مدل ۹۴یک سالی بود که داشتمش بعد یهو افتاد تو خرج شوه ...

منم تازه دارم گواهینامه میگیرم این هفته امتحان شهری دارم 

بعدش ببینم شوهرم چی میخره برام 😂😂😂

خودش دنا داره 

ببینم ب من چی میخره 

من زیاد ثبت نام کردم درنمیومدولی این بار یه طرحی بود جوان سازی جمعیت به مادرای که بچهاشون۱۴۰۰بدنیا ا ...

منم پسرم ۱۴۰۰ 

بازم میشه قرعه میکنن ؟ 

یعنی هررر وسیله ای از ماشین خراب شه بشکنع داغون شه مثلا آینه بغل یکی بزنه بره  میری رایگان ...

تا چند وقت؟؟؟

منم پسرم ۱۴۰۰  بازم میشه قرعه میکنن ؟

اینسری که بود دیگه نمی‌دونم حالا اگه بازم گذاشتن سوال کن ببین گذاشتن یا نه 

منم تازه دارم گواهینامه میگیرم این هفته امتحان شهری دارم  بعدش ببینم شوهرم چی میخره برام 😂 ...

شوهرمن هیوندا اچ سی داره ماشین خوبی هم هست خدایی منم خیلی ساله گواهی نامه دارم سال۹۴گرفتم انشالله که توهم قبول میشی

منم تازه دارم گواهینامه میگیرم این هفته امتحان شهری دارم  بعدش ببینم شوهرم چی میخره برام 😂 ...

انشالله هرچی که دوست داری  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز