2821
2789
عنوان

دنا پلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 58 پست
سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم شما از دنا راضی هستین؟؟

سلام عشقم 

اره ما ک الان یکی دو هفتس خریدیم راضییم 

خودمم روندم دیدم عالیه اتومات بی نظیر 

میگن کابینش کوچیکه ولی بره ما ک خوبه نمیدونم چرا میگن

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقم  اره ما ک الان یکی دو هفتس خریدیم راضییم  خودمم روندم دیدم عالیه اتومات ...

مبارکتون باشه منم ۲۰۷داشتم ایران‌خودرو قرعه کشی ثبت نام کردم دنا پلاس توربو شارژ دنده اتومات دراومد برام دیگه ماشینمو همسرم فروخت ریخت بحساب حالا هنوز نیومده نمی‌دونم خوبه یا نه همه میگن ۲۰۷برات بهتر بوده 

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
مبارکتون باشه منم ۲۰۷داشتم ایران‌خودرو قرعه کشی ثبت نام کردم دنا پلاس توربو شارژ دنده اتومات دراومد ...

مباررررررک انشاللله ب سلامتی عزیزدلممم

چ شانسی داشتی 

نام نوشتیم در نیومد دیگ خریدیم

مام قبل این ۲۰۷ داشتیم 

خوب نبود 

چون هیچ آپشنی نداشت🙄🙄

مباررررررک انشاللله ب سلامتی عزیزدلممم چ شانسی داشتی  نام نوشتیم در نیومد دیگ خریدیم ...

اره والا ما ۴۰۰خرید شوهرم والا حیف پول فقط اسم درآورده اره خودمم باورم نمیشد که برنده شدم حالا خداکنه زودتر بیاد 

پس بهتر از ۲۰۷درسنه؟

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
اره والا ما ۴۰۰خرید شوهرم والا حیف پول فقط اسم درآورده اره خودمم باورم نمیشد که برنده شدم حالا خداکن ...

مام ۲۰۷  رو ۴۰۰ خریدیم اما ۳۷۸ فرپختیم چن ماهه 

خوشمون نیومد اصلا 🙄🙄

الانم دنا ۵۲۰ خریدیم خیلی عالیه توربو شارژ 

بزرگ 

من پسرم کوچیکه چرخ کالاسکه داخل صندوق ۲۰۷ جا نمیشد 

ولی دنا بززززززرکه راحته 

صندلیاش برقی 

مانیتور فیلم پخش میشه 

اما ۲۰۷ حین رانندگی فیلم پخش نمیشد 

کلا ب نظرم دنا خیلی بهتره 

شما چقد ریختی بره دنا ؟

مام ۲۰۷  رو ۴۰۰ خریدیم اما ۳۷۸ فرپختیم چن ماهه  خوشمون نیومد اصلا 🙄🙄 الانم دنا ۵۲۰ ...

خب پس خداروشکر انشالله که خوب باشه والا ما۳۹۸ریختیم

مام ۲۰۷  رو ۴۰۰ خریدیم اما ۳۷۸ فرپختیم چن ماهه  خوشمون نیومد اصلا 🙄🙄 الانم دنا ۵۲۰ ...

خداکنه زودتر بیاد خیلی ذوقشو دارم

خداکنه زودتر بیاد خیلی ذوقشو دارم

انشالله ک میاد 

ب اسم خودت ثبت نام کرده بودی ؟ 

مگ ۲۰۷ ب نامت نبود ؟

واس ما هم داره خوبه  سه ماهه خریدی ؟

والا نمی‌دونم اصلا جریانش چیه واسه چی خوبه فقط اونروز که رفتیم ایرانخوردو گفت کارت طلایی هم داره ببخشید شما ازش چ استفاده ای میکنینن؟؟

انشالله ک میاد  ب اسم خودت ثبت نام کرده بودی ؟  مگ ۲۰۷ ب نامت نبود ؟

نه ب اسم همسرم بود 

ولی این به اسم خودم دراومد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز