2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخای چیکار ؟ دی جی خانم میخای؟

دنبال یک اهنگم هرچی میگردم پیدا نمیکنم فکر کنم ددی جی ها بدونن🥺واسه هموم پرسیدم الانم همه چی فیلتره تو اینستا و ...کسینیست که ازش بپرسی

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

دنبال یک اهنگم هرچی میگردم پیدا نمیکنم فکر کنم ددی جی ها بدونن🥺واسه هموم پرسیدم الانم همه چی فیلتره ...

گوگل نمیاره؟

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
دنبال یک اهنگم هرچی میگردم پیدا نمیکنم فکر کنم ددی جی ها بدونن🥺واسه هموم پرسیدم الانم همه چی فیلتره ...

خب اهنگو بگو شاید کسی شناخت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
گوگل نمیاره؟

نه لعنتی فکر کنم یک اهنگ محلیه و بی کلامه به ا

هر چیزی که میدونستم سرچ کردم ولی پیدا نکردم درصورتی که ۲..۳تا عروسی رفتم دی جی ها گذاشتنش😐

نه لعنتی فکر کنم یک اهنگ محلیه و بی کلامه به ا هر چیزی که میدونستم سرچ کردم ولی پیدا نکردم درصورتی ...

خب پ باید وایسی اینس تا درس شه یا عروسی دعوت شی🤣

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
خب اهنگو بگو شاید کسی شناخت

یک اهنگ بی کلامه با ریتم شاد و اینکه دی جی گفت اهنگ دلبر😐نفهمیدم چی بود منظورش ...ریتمش به اهنگای کرمانجی میخوره

یک اهنگ بی کلامه با ریتم شاد و اینکه دی جی گفت اهنگ دلبر😐نفهمیدم چی بود منظورش ...ریتمش به اهنگای ک ...

شب تاپیک بزن شاید یکی شناخت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب پ باید وایسی اینس تا درس شه یا عروسی دعوت شی🤣

🥺🥺🥺😭😭😭😭😂😂😂😂ای خدا ۴روز پیش عروسی برادر زادهذهمسرم بود پخش شد ولی داشتم میرقصیدم نپرسیدم ازش باید بزارم اون بعد ۱سال فیلمشو بگیره پیداکنم😐😂

🥺😐😂خدایا انشالله تاشب پیدابشه

چند سال پیش تاپیک زدید که پلکتون ورم کرده درد میکنه و روز به روز ورمش بیشتر میشه، من الان همین مشکل رو  دارم میشه بگید چیکار کردید خوب شد و علتش چی بود؟