yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 عنوان مداد ابرو 140 بازدید | 14 پست وای بچه ها هر مداد ابرویی میزنم ابروهام خارش می گیره یه دونه داشتم چهار سال استفاده کردم 🥲 حالا هر چی جدید می خرم خارش می گیره چیکار کنم 1401/07/24 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 چه رنگی میزنی؟اگه مشکی به جاش سرمه بزن برای ابروهاتم بهتره ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 چه رنگی میزنی؟ اگه مشکی به جاش سرمه بزن برای ابروهاتم بهتره مشکی می زنم سرمه کجا هست ؟اخه سرمه خیلی سیاه میکنه
گل_قالی عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 4987 دیگه کی مداد ابرو میزنه؟ خیلی قدیمی شده تازه مصنوعی هم نشون میده.باید سایه ابرو بخری. من دوسه دارم عالیه. اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 مشکی می زنم سرمه کجا هست ؟اخه سرمه خیلی سیاه میکنه من از یکی اقواممون که درست میکنه میگیرم باید اصل باشه یکم تکونش بده بعد بزن بیشتر جاهای خالی بزنبرای تقویتشم خیلی خوبه مداد ابروهات رو کم میکنه ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 دیگه کی مداد ابرو میزنه؟ خیلی قدیمی شده تازه مصنوعی هم نشون میده. باید سایه ابرو بخری. من دوس ... مداد می زنم بعد با سایه ابرو پر می کنم به نظرت چیکار کنم طبیعی تر بشه با سایه ابرو 🥲🥲🥲
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4982 خوبه ؟ اره من راضیم من چنت امتحان کردم ولی تجربه خارشو نداشتم رنگو ماندگاری این برای من خوبه
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 من از یکی اقواممون که درست میکنه میگیرم باید اصل باشه یکم تکونش بده بعد بزن بیشتر جاهای خالی بزن بر ... عه آخه اصل شو از کجا پیدا کنم بدبختی
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 اره من راضیم من چنت امتحان کردم ولی تجربه خارشو نداشتم رنگو ماندگاری این برای من خوبه ببینم اینجا این مارک پیدا می کنم
گل_قالی عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 4987 مداد می زنم بعد با سایه ابرو پر می کنم به نظرت چیکار کنم طبیعی تر بشه با سایه ابرو 🥲🥲🥲 سایه کلا طبیعی نشون میده ولی اگه میخوای تمیز دربیاد یه براش ابرو بخر. از اون نازک ها و نرم ها بگو برای ابرو میخوای بهت میدن. اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
sahivar عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6920 عه آخه اصل شو از کجا پیدا کنم بدبختی از لوازم ارایشیا اینا بپرس ببین اصل دارن یانه خیلیاهم هستن توی خونه درست میکنن ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 سایه کلا طبیعی نشون میده ولی اگه میخوای تمیز دربیاد یه براش ابرو بخر. از اون نازک ها و نرم ها بگو بر ... مرسی عزیزم 😘
yanaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 741 از لوازم ارایشیا اینا بپرس ببین اصل دارن یانه خیلیاهم هستن توی خونه درست میکنن مرسی گلم 🤍