2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

221 بازدید | 15 پست

من چند وقت دیگه نامزدیمه

و یکم خامم

و دقیق نمیدونم رفتارم با مادرشوهرم و جاریم و برادر شوهرم چجوری باشه

لطفا یکم کمکم کنید سیاست ها و رفتارایی ک بلدید و میدونید مناسب هستو بهم یاد بدید.

دلم میخواد روابطمون جوری باشه ک احتراممون حفظ شه 

و هیچوقت جوری نباشه که یکیشون ب خودشون اجازه بدن ب من حرف تیک دار بزنن یا حاله بی احترامی کنن

دوس دارم باهم اوکی باشیم  و زیاد صمیمی هم نباشیم در عوضش ک اجازه هرچیزیو بدن ب خودشون

چجوری رفتار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی هم یاد بگیری اخر ذاتت هر جور باشه همونی 

خب من کلا شخصیتم جوریه که ببینم طرف باهام اوکیه منم باهاش گرم میگیرمو غیره

ولی دوس دارم ی حد و اندازه ای این وسط بزارم

هم میخوام خوب باشم براشون هم میخوام خیلی باهاسون قاطی نباشم

بهترین سیاست سکوته...

مادرم همیشه میگه تو جمع خانواده شوهرت اصلا زیاد حرف نزن که یهو چیز نامربوط بگی

از کسی حرف نزن..اگه هم از کسی حرف زدن لبخند بزن

خونشون که میری‌خودتو وسط ننداز هی کار کنی

اگه همه کار میکنن تو هم بلند شو ولی اروم کار کن که فقط بقیه ببینن کار میکنی 

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
صمیمیت با احترام راحت جا نمیشن یه جا!

ی طورایی میخوام دوری و دوستی باشه😓

در کل میخوام بدونم چ رفتاری بکنم ک از الان برای ایندم دردسر نشه

مثلا شماها اگر برمشگتین عقب با خانواده شوهرتون چجوری رفتار میکردین؟

کاری یا رفتاری داشتین ک الان باعق عادتشون شده باشه ک دخالت بی مورد کنن تو زندگیتون و...

ی طورایی میخوام دوری و دوستی باشه😓 در کل میخوام بدونم چ رفتاری بکنم ک از الان برای ایندم دردسر نشه ...

اول:خودتو باید بشناسی! چیا برات مهمه، خط قرمزات، شخصیت خودت چطوره؟ شوخ، جدی، طرز حرف زدنت، رعایت اداب اجتماعی، ارتباط گرفتنت و...

دوم: ادب و احترام

بعد راحته دیگه!

ارتباط درحدی که خودت میخوای. نه دور شو که ندیدنت عادت بشه نه نزدیک که بری تو حلقشون.ابدا پایه غیبت و بدگویی نشو. تحقیر، تمسخر و...

درباره فامیلاشون نظر نده! سوال پرسیدن درحدش جواب بده. برای خودت ارزش قائل باش، به خودت احترام بذار، ولی خودتو نگیر! تا تعارف نکردن جایی نرو و کاری نکن. به احترامشون از جات بلند شو.

من همین یه دونه ام!

کتاب زنان زیرک 

تاپیک بانو ارتمیس و تاپیک های دختر گرانبها رو بخون 

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
اول:خو دتو باید بشناسی! چیا برات مهمه، خط قرمزات، شخصیت خودت چطوره؟ شوخ، جدی، طرز حرف زدنت، رعایت اد ...

مرسی زیبا جوون

از طرفیم باید یکم اخلاق خودمو اوکی کنم چون خیلی حساسم

البته حساسیتم فقط نسبت ب نامزدمه

مقلا اینجوریم ک خوشم نمیاد زیاد با جاریم گرم بگیره

‌ مرسی زیبا جوون از طرفیم باید یکم اخلاق خودمو اوکی کنم چون خیلی حساسم البته حساسیتم فقط نسبت ب ن ...

بله دقیقا. چون حساسیت بیش از حد نه تنها مشکلتو حل نمیکنه بلکه بزرگشم میکنه اگه چیزیم نباشه! بعدم کافیه کسی متوجه این ویژگیت بشه که ممکنه سواستفاده کنه. پس بیخیال باش. خودتو قوی کن

من همین یه دونه ام!
بله دقیقا. چون حساسیت بیش از حد نه تنها مشکلتو حل نمیکنه بلکه بزرگشم میکنه اگه چیزیم نباشه! بعدم کاف ...

اره نبابد هیچ جوره ب کسی نشونش بدم

ولی ب قدری حساسیتم شدیده ک واقن باید برم پیش روانشناس چون واقن خودمم دارم اذیت میشم