2777
2789

هتل ۴ستاره ۳شب و ۴روز چنده؟؟

واسه ابان میخوام

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هتل ثامن خیلی خوبه قیمتش ۴ ستاره و اول طرقبه

مرسی گلم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هوایی میخواین یا زمینی ؟

قطار

الان رو هتل سارینا دارم برای 3ام آبان حرکت سه شبش با صبحانه میشه نفری 2750.هتل هم ده دقیقه پیاده تا ...

هتل سارینا رفتم

امام رضا ۸ هستش تقریبا تازه سازه

کیفیت غذاشو دوست داشتم

اما چقدر گرونه😩

تا چه قیمت میخوای ؟راهنماییت کنم 

زیر ۲ تومن

حدودای ۱۶۰۰ ۱۷۰۰

سلام من 2شب میخوام و نزدیکترین هتل به حرم هوایی، برای سه نفر

عزیزم الان آفر دارم نفری 2300 میشه رو هتل یک ستاره به همراه صبحانه ناهار و شام انتخابي .هتل هم دقیقا دور فلکه آبه .باز هتل بهتر میخوای مثل سه ستاره بگو چک کنم 

مرسی گلم

برو هتل کیانا خیلی خوبه ، میتدنی خاب بری سهند ناهار شام کیانا اینجوری ادزونتر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم