اینجوری باشه خیلی بده که ؟ باید ببینیم اونایی که چند ساله پیش انجام دادن نظرشون چیه
اره من چند تا از دوستای خانوادگیمون که زیاد ازین کارا انجام دادن گفته بودن که کلا همشون وقتی از بین بره بدتر پوست شل میشه. میگفت بعد س ماه که مثلا بوتاکس اخم میزنی خب خیلی اوکیه ولی تاثیرش که بره از قبلشم عمیق تر میشه. ازون بدتر تاثیرات الزایمر داره و بعد وقتی اصلا این مواد ها از بین میره ،میره قاطیه خون میشه ممکنه خطری باشه و اینا. من خودم تزریق فیلر لب و فیلر زیر چشمو دوست داشتم انجام بدم ولی ازونموقع که خانومه گفت بعد از بین رفتنش پشت لب افتاده تر میشه دیگه ترسیدم. ولی میگن کلا هرچی تو سن پایین انجام بشه چون پوست سفت ترو جوون تره بهتره
وای چقدر بد . من خط اخم دارم تا به حال انجام ندادم . خیلی مردد شدم . پس چکار باید کرد
یک سری ماساژ ها هم هست برای خط اخم که تو مراکز اموزش میدن میگن بهترین راهش ماساژ های مخصوصه و اینا. حالا نمیدونم واقعا تاثیر داشته باشه یا نه. ولی بازم پرسو جو کنید من خودمم فقط شنیدم. اما مادرم هم که ژل تزریق کرده بود برای خط اخمش دیگه بعد حرف اون خانوم جلسه دوم بعد سه ماه رو تزریق نکرد میگه بزار بمونه اصلا بهتر از عوارضشه😂🤦🏻♀️ حالا از چند نفر از کسایی که طولانی مدت انجام دادن و بین مارک ها و مواد های خوب سوال کنید ببینید شاید اونقدر هم بد نباشه. مثلا یه سری میگن تزریق ژل برای خط اخم بهتره بعضیا میگن بوتاکس اما مارک و موادیم که تزریق میکنن مهمه
ژل بهتره.ولی موقته و گرون تره. چربی همیشه میمونه.خیلیا هم پشیمونن از چربی
خب وقتی چربی دائمیه و همیشه میمونه پس چرا میگی خیلیا از چربی زدن پشیمونن؟
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤