2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7649 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام بزنم تازه...ژل

ژل بهتره یا چربی بنظرت

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
سیاهی چکار میشه کرد ولی کسی که سیاه هست گودی هم داره چقدر هزینه کردی

سیاهی اگه ارثی باشه کامل از بین نمیره.با خواب کافی.اب و میوه و سبزی خوردن.بهتر میشه.کربوکسی تراپی هم هست که دی اکسید کربن و میزنن زیر چشم.من هنوز انجام ندادم.ولی برا گودی تنها راهش تزریق فیلره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بستگی ب بدن داره من فیلر بینی هم زدم میگفتن ۶ ماه میمونه الان ۱ و ۴ ماهه هنوز مث روز اوله چشمو میگن ...

سلام خوبی؟ شنیدم خیلیا میگن حالا بعد تزریق ژل بینی یا زیر چشم اینا اثرش که از بین میره پوست چروک و افتاده تر میشه. مثلا خیلی میشنیدم که اطرافیانم میگفتن ژل برای لب که تزریق میشه بعد از بین رفتنش پشت لب افتاده میشه. یا حالا بوتاکس اخم اخم رو عمیق تر میکنه. زیر چشم رو هم میشنیدم که میگفتن کلا این مواد ها از بین برن پوست شل تر میشه و تو هی مجبور به انجامش میشی که مضره

ژل بهتره یا چربی بنظرت

ژل بهتره.ولی موقته و گرون تره.

چربی همیشه میمونه.خیلیا هم پشیمونن از چربی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
سیاهی اگه ارثی باشه کامل از بین نمیره.با خواب کافی.اب و میوه و سبزی خوردن.بهتر میشه.کربوکسی تراپی هم ...

گودی ندارم سیاهی هست شاید رفتم پیش دکتری که پدرم رفت برای پوستش کارش معشره خودمم یه مدتی رفتم نتیجه گرفتم

سلام خوبی؟ شنیدم خیلیا میگن حالا بعد تزریق ژل بینی یا زیر چشم اینا اثرش که از بین میره پوست چروک و ا ...

اینجوری باشه خیلی بده که ؟ باید ببینیم اونایی که چند ساله پیش  انجام دادن نظرشون چیه