2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

70 بازدید | 13 پست

ما رسم داریم کت شلوار برا دوماد بگیریم..خرج جهیزیم خیلی بالارفته و مامان و بابام باوجود وضع اقتصادی خوب تو قرض افتادن..نامزدمم قراره جشن بزرگ بگیره ک اونم شرط بابام بوده..حالا نامزدم میگ کت و شلوار میخام..مامان و بابام نمیخرن..من افتادم وسطشون..هرچی با دو طرف حرف میزنم هیچکدوم کوتاه نمیان..بنظرتون ب مادر شوهرم بگم ؟یا از کسی پول قرض کنم براش بخرم؟از داییم پول قرض کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قشنگم از کسی بدون اینکه نامزدت بفهمه پول قرض بگیر خریدش رو بکن بگو بابام پول جور کرد از یه جای قیمت مناسب بگیر. بعد عروسیم انشاالله باپول کادو ها قرضت رو میدی عزیزم.ایشالا ب خیر میگذره همه چی عزیزدلم

خب عزیزم راستشو بخوای این رسمه

که برای داماد کت و سلوار و برای عروسم لباس نامزدی و عروسی میگیرن

جهیزیه و جشنم جای خود

من احساس میکنم چون پدر شما گفتن باید جشن بزرگی بگیری همسرتون لج کردن

هر دو طرف باید همو درک کنن

در حد توان هم ازهم انتظار داشته باشن و دست هم دیگه رو بگیرن

ما ازدواج کردیم نیومدیم که هم دیگه رو تلکه کنیم

سعی کن اینارو به هردو طرف بفهمونی

خب عزیزم راستشو بخوای این رسمه که برای داماد کت و سلوار و برای عروسم لباس نامزدی و عروسی میگیرن جه ...

اره عزیزم حقیقتش بابام راضی ب این وصلت نبود ب همین خاطر میخاد حرص شوهرمو در بیاره..شوهرمم لج کرده با بابام‌..اصلا حرفمو متوجه نمیشن هیچکدوم 

اره عزیزم حقیقتش بابام راضی ب این وصلت نبود ب همین خاطر میخاد حرص شوهرمو در بیاره..شوهرمم لج کرده با ...

خودتو از بازیشون بکش بیرون

به شوهرتم بگو من درکت میکنم تعصب نشون نده که بدتر لج میکنه

به پدرتم بگو حتی اگه دوسش نداری حداقل ظاهرو نگهدار چون اون الان شوهرمه و ارامش زندگی و اعصاب من و همچنین خوشبخت بودنم دست اونه