2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

158 بازدید | 15 پست

سلام دوستان روز دوم موعودمه لکه بینی کم رنگ قهوه آیی دارم و فورا بی بی چک زدم سریع هاله افتاد الان چیکار کنم باردارم یانه ؟ امروز هم اموزش رانندگی داشتم پر از استرس نیاز هست برم دکتر یا داروخانه شیاف پروژسترون بگیرم یا آزمایش خون بدم یا برای قطع لکه بینی نشاسته در آب حل کنم بخورم

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بی بی چکتو بذار ....برو دکتر خود درمانی نکنه ،،،لک هم شاید لک  لانه گرینی بوده

لکه لانه گزینیه مگر قبل پریود نیست من الان روز دوم پریودمع

سلام اگه لکه بینیت در حد چند قطره باشه و تا سه روز قطع بشه احتمال خیلی زیاد لک لانه گزینی باشه ولی م ...

عزیزم ازمایش دادم مثبت بود باید فورا برم دکتر 

عکس بی بی چکتو بذار ....برو دکتر خود درمانی نکنه ،،،لک هم شاید لک  لانه گرینی بوده

عزیزم یسوال اگر این لکه بینی لانه گزینی باشه آزمایش مشخص میشه باردارم

عزیزم یسوال اگر این لکه بینی لانه گزینی باشه آزمایش مشخص میشه باردارم

الان روز دوم پریودی؟بری ازمایش بدی مشخصه فقط شاید بگن ،،،احتمال اینکه خارج رحمی باشه زیاده ،،،که اصلا نترس چن روز دیگه تکرار کن 

الان روز دوم پریودی؟بری ازمایش بدی مشخصه فقط شاید بگن ،،،احتمال اینکه خارج رحمی باشه زیاده ،،،که اصل ...

حاملگی خارج رحمی مگه همراه با درد زیاد نیست من دردم خیلی کمه 

میگم ازمایشگاه میگه چون زود رفتی اینجوری میگن بخاطر بتای پایننو....ولی چیزی نیست چون من و چن نفر و دیدم اینجوری شدن گفتم زودتر بهت بگم نترسی

بتاتون چند بود؟

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️