zarigoliy مدیر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان قند ش ک ن | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 32 پست قند شکن خوب تورو خدا برام بفرستین سه هفته میشه پیگیر سفارشم نشدم هر کاری می کنم وصل نمیشه پیام بدم بگم چرا سفارشام دستم نیومده .هر کی داره روبیکا برام بفرسته تورو خدا دعاتون می کنم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/07/24 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 بیا عزیزم خیلی ممنون @azishoonam برا شما فرستاد میشه برا من تو شاد یا روبیکا بفرستین لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
شاهتوت۰۰۰ترررش عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4464 برا شما فرستاد میشه برا من تو شاد یا روبیکا بفرستین میشه اگه واستون فرستاد برای من تو شاد بفرستید؟شرمنده😁 ✌
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 میشه اگه واستون فرستاد برای من تو شاد بفرستید؟شرمنده😁 اگه بفرسته چشم می فرستم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
چرا_عصاب_ندارم عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 324 شاد چی؟ به خدا تلگرام وصل نمیشه ک نه با پر و کسی قند شکن هم ک وصل نمیشه نه عزیزم شادم ندارم فقد ایگپ دارم داری ایگپو
آزیتااام عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 137 برا شما فرستاد میشه برا من تو شاد یا روبیکا بفرستین چشم عزیزم، وایسا دانلودشون کنم روبیکاتم بده پیام بت بدم، بله لطف کردن فرستادن زحمت کشیدن.
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 من با پروک.سی میرم اونم نمیشه آخه 😑😑😑😑 لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 چشم عزیزم، وایسا دانلودشون کنم روبیکاتم بده پیام بت بدم، بله لطف کردن فرستادن زحمت کشیدن. مرسی عزیزم eoikmr3235شاد لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 چشم عزیزم، وایسا دانلودشون کنم روبیکاتم بده پیام بت بدم، بله لطف کردن فرستادن زحمت کشیدن. Hkarimiyyروبیکام لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 ممنون❤ آیدی شادتو بده عزیزم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عزیزم اگه ایدی رو کپی کردی پاکش کنم چون واسه دخترمه. پاک کن عزیزم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عزیزم اگه ایدی رو کپی کردی پاکش کنم چون واسه دخترمه. بیا شاد عزیزم لطفا لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..