zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان قند ش ک ن 178 بازدید | 32 پست قند شکن خوب تورو خدا برام بفرستین سه هفته میشه پیگیر سفارشم نشدم هر کاری می کنم وصل نمیشه پیام بدم بگم چرا سفارشام دستم نیومده .هر کی داره روبیکا برام بفرسته تورو خدا دعاتون می کنم لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/07/24 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98937 بزامن هیچ کدوم کارنمیکنخ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
آزیتااام عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 137 اگه کسی هس به منم بی زحمت بده تا درخواست بدم بریم روبیکا یا تلکرام یا..😭😭😭
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11277 منم دو تا سفارش داشتم قند شکنم کار نمیکنه نمیدونم چکار کنم 😱 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
چرا_عصاب_ندارم عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 324 اگه کسی هس به منم بی زحمت بده تا درخواست بدم بریم روبیکا یا تلکرام یا..😭😭😭 تلگرام دادی ایدیتو بده تا بفرستم
شاهتوت۰۰۰ترررش عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4462 یکی از بچه های سایت گفته از گلکسی استور دانلود کنید. میگفت واسه خودم kiwi هست. البته واسه ت ل گ ر ا م.ولی من پیداش نکردم شما امتحان کن.اگرم نشد برو از کافی نت، قند شکن بخر،چاره ای نیست دیگه. ✌
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 تلگرام دادی ایدیتو بده تا بفرستم روبیکا می فرستی برام؟ تورو خدا تلگرامم وصل نمیشه ک لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
آزیتااام عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 137 تلگرام دادی ایدیتو بده تا بفرستم بیا عزیزم خیلی ممنون @azishoonam
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 من و.ی پی ان خوب دارم هر کی میخاد ایدی تلگرامشو بده تلگرامم وصل نمیشه ک😭😭😭😭 لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
چرا_عصاب_ندارم عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 324 روبیکا می فرستی برام؟ تورو خدا تلگرامم وصل نمیشه ک روبیکا ندارم فقد تل دارم
شاهتوت۰۰۰ترررش عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4462 من و.ی پی ان خوب دارم هر کی میخاد ایدی تلگرامشو بده تلگرام وصل نمیشه اخه ✌
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 روبیکا ندارم فقد تل دارم شاد چی؟به خدا تلگرام وصل نمیشه ک نه با پر و کسی قند شکن هم ک وصل نمیشه لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..