sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1443 عنوان لاغری شکم و پهلو با باریج 43743 بازدید | 20 پست دوستان کسی از کپسول زیره و لیمو باریج استفاده کرده ؟ آیا نتیجه داشته ؟ شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻 1401/07/24 | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kwestan عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 بله من هشت کیلو تو یه ماه کم کردم البته با ورزش زیاد و رعایت رژیم غذای
عشق313 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1291 باریچ چیه کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر
ayda2sal عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 باریچ چیه قرص لاغری زیره و لیمو از محصولات شرکت باریج اسانس قیمتش ۴۶ دیروز پرسیدم من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
ayda2sal عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 بله من هشت کیلو تو یه ماه کم کردم البته با ورزش زیاد و رعایت رژیم غذای میشه جواب منو بدی واقعا تاثیر داره میگن اشتهارو کم میکنه من خیلی پر خوراکم.یکم راجبش بگو خدا خیرت بده من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1443 بله من هشت کیلو تو یه ماه کم کردم البته با ورزش زیاد و رعایت رژیم غذای واقعا ؟؟ چه خوب قوطی سبز بود یا آبی ؟ اخه میگن میزان دز قوطی های آبی بیشتره میشه بگید چند تا و چه زمانی مصرف میکردی طبق بروشور ؟ شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1443 قرص لاغری زیره و لیمو از محصولات شرکت باریج اسانس قیمتش ۴۶ دیروز پرسیدم هر کدوم جدا این قیمت درسته ؟ من عطاری بودم ی خانمی داشت میخرید میگفت جواب گرفتهاینجا مطرح کردم اگر خوبه منم بگیرم شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
mama87 عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 867 واقعا ؟؟ چه خوب قوطی سبز بود یا آبی ؟ اخه میگن میزان دز قوطی های آبی بیشتره میشه بگید ... اگه جواب گرفتین لایکم کنین ببینم جوابارو.. مرسی عزیزم
ayda2sal عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 هر کدوم جدا این قیمت درسته ؟ من عطاری بودم ی خانمی داشت میخرید میگفت جواب گرفته اینجا مطرح ک ... من دیروز داروخونه رفتم شربت بخرم بعد گفتم یبار سوال کنم داره یانه بعد گفتن داریم تنها قرص زیره ۴۶ و ۵۰۰ من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
kwestan عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 ابی بود من زیر نظر دکتر مصرف میکردم کنارش ویتامین و قرص اهنم استفاده میکردم
kwestan عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 من یه ماه مصرف کردم بعدش یه سری الکارتنین بم داد که نتونستم بخورم
ayda2sal عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1230 من یه ماه مصرف کردم بعدش یه سری الکارتنین بم داد که نتونستم بخورم ببخشید اشتهاتون کم شد و اینکه وزنتون ثابت موند یا اضافه شد ددباره من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
kwestan عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 ببخشید اشتهاتون کم شد و اینکه وزنتون ثابت موند یا اضافه شد ددباره نه دیگه رعایت نکردمو وزنم برگشت
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1443 من کپسول زیره و لیمو رو با هم گرفتم نیم ساعت پیش لیمو نیم ساعت قبل غذا و زیره نیم ساعت بعد غذا امیدوارم نتیجه بده کنارش پیاده روی و کالری شماری هم میکنم ببینم چی پیش میاد شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻