2777
2789
تو شهرما نداره هلال احمر این کلاسارو، فنی حرفه ای داره که کلا نرفتن بهتر از رفتنه بلد نیستن یاد بدن

کلاسای خانه کارگر تو شهرتون نیست ؟ اگه بیمه تأمین اجتماعی باشید میتونی کلاس ثبت نام کنی

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی😍ممنونم اینقد مهربونی خداخیرت بده که اینقد راحت کمک میکنی عمه شوهرم خیاطه هرچی رو انداختم یاد ...

من بااینکه تااین لحظه کلی برا آموزشام هزینه کردم ولی اگه بدونم کسی واقعا دوست داره و توان مالیش رو نداره کمکش میکنم

از تو دوستام انقدر بهشون گفتم بیاید من رایگان بهتون یاد میدم ولی هیچکدوم نیومدن چون خیلی علاقه و حوصله میخواد

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟
ببین من یه سوال دارم. من حدود 10-15 سالی هست خیاطی میکنم. برای خانواده و برای دیگران نه. منظورم اینه ...

خب ژانومه ۸۰۲ واقعا چرخ خوبیه هر کسی داشته راضیه 

ولی اگه میخوای خیاطیت رو ارتقا بدی چرخ راسته بخر واقعا متفاوته با چرخ خونگی  خیلی روونه و تمیز دوخت میزنه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
وقتی الگو می‌کنم بالاتنم برگه یه جوری الگو بعدم یکی فک می‌کنم حلقه آستین بزرگه 

ازش عکس بذار تا ببینمش،باتوضیح نمیشه

تاحالا لباسی دوختی باالگوهات؟

شانس ندارم که😂

عزیزم حیف فعلا آموزش آنلاین ندارم ولی قصد دارم به زودی آنلاین بزارم بهم درخواست دوستی بده 

آموزش آنلاین گذاشتم حتما شمارو خبر کنم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نه عزیزم لباس ندوختم فعلا دوجلسه اول فقط الگو اولیه بود بعدش میشه روز مزد هر مدلی خواستی 

من دوسال تمام میرفتم تو آموزشگاه کلاس،الان اگه بگن کدوم اون آموزشا رو داری استفاده میکنی ب جرئت میگم هیچکدوم،تو تازه اول کاری،باید صبور باشی،اینجا ی آموزش مختصری ببین بعدش برو جاهای بهتر خصوصی کلاس

وقتی الگو می‌کنم بالاتنم برگه یه جوری الگو بعدم یکی فک می‌کنم حلقه آستین بزرگه 

تا دوخت نزنی متوجه نمیشی ایراد داره یا نه 

متدی که یاد میده چیه؟

به نظر شما سخته یاد گرفتنش من میخوام برم ولی میترسم

نه عزیزم.خیلی خوبه .من سال ۹۷ رفتم .مانتو و شومیز و کلی چیز میز برا خودم‌ میدوزم .خر جور کخ بخوام

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خیلی خوبه منم خیلی دوس دارم اما همش استرس داشتم سخت باشه ویاد نگیرم

منم روزای اول خیلی برام سخت بود ولی بعدش انقد ذوق میکنی که خودت مشتاق میشی برا خودت بدوزی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰