2777
2789
اگه هلال احمر نزدیکه مشکل رفتووامد نداری برو یه پرسو جویی بکن ببین شهریش چقدره من بیست هزار تومن داد ...

تو شهرما نداره هلال احمر این کلاسارو، فنی حرفه ای داره که کلا نرفتن بهتر از رفتنه بلد نیستن یاد بدن

جون عمت لایک نکن 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی الگو می‌کنم بالاتنم برگه یه جوری الگو بعدم یکی فک می‌کنم حلقه آستین بزرگه 

دورسینه ÷۱۰+(۱۲ یا ۱۳)     میشه فرمول بلندی حلقه استین

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
عزیزم میشه بگی ماهی چقدر از خیاطی در میاری؟؟

متغیره عزیزم بستگی داره چند تا مشتری قبول کنم 

ولی اگه  کار  حرفه ای باشه ۵ یا ۶ تومن راحت در میاد

خیاطایی هم که مداوم کار میکنن و مزون دارن تا ۲۰ /۳۰ تومنم درامد دارن 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خوب اگه بخوای هزینه کنی راسته دوز جک بخر 

راسته دوز باید روی میزش مستقر بشه و جا داشته باشیم توی خونه براش. من الان اطاق خوابمون جای چرخ راسته دوز نداره و اسباب بازی بچه ها هم میشه. ولی خونگی کارم تموم شد میذارمش داخل کمد. به این علت فعلا راسته دوز نمیخوام. 

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
اونم نداریم😇😇😇😇دیگه من با ۲۶سال سن همه ارزوهامو چال کردم خواهر 

برو وردست یه خیاط ماهر به شرط اموزش براش کار کن هم با کارو لوازم و ریزه کاریها وپارچه ها اشنا میشی هم هزینه نمیکنی البته خودت هم باید سریع بگیری وبا اشتیاق انجام بدی وشرط اموزش در حین کارو باطرف بذاری 

بیشتر رو یقه مشکل دارم

یقه اولا باید طراحی الگوت دقیق باشه بعدم انقدر بدوزی که ملکه ذهنت بشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مجازی آموزش بده 😁 من خودم مجازی یاد گرفتم با فیلم 

اونیکه مجازی آموزش میده کلی وقت میذاره ک فیلم برداری کنه و ادیتشون کنه،حداقل دوماه زمان میبره ک نازکدوزی رو بتونی فیلم برداریش رو‌تموم کنی،بعد کدوم آدم عاقلی برا یک نفر اینکارو انجام میده🫤

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟