2777
2789
عنوان

دخترم

122 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

دخترم چند روزه سرما خورده... تب داره.. دهنش بو میده درحالیکه قبلاً اصصلا دهنش بو نمی‌داد.. بردمش بندی.. بند شده بود.. حالا هم تب داره هم ته گلوش خلطی هست.. اصصلا صداش در نمیاد.. انگار سر معده اش خلط جمع شده همش عوق میزنه... چه کار کنم؟ دکتر آزیترو داده دیروز دادم.. الان درد هم داره گلوش.. ببخشید دوستان مغزم کار نمیکنه دیگه مجبور شدم اینجا بپرسم خسته شدم از مریض داری دیگه توان ندارم.. تو رو خدا یه راه حلی بگین گناه داره دخترم سه سالشه 😔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مریضیه شایع شده

مرتب بهش دمنوش آویشن بده 

آب جوش و عسل و لیمو عالیه

سوپ و غذاهای گرم

سینه شو آروم با روغن زیتون ماساژ بده خلطا میاد بالا بهش بگو بریزه بیرون

داروهم ک داره میخوره هرچند این ویروسیه و باید خودش خوب بشه

پسر منم زیر دوساله گرفت هنوزم گاهی خلط داره ولی دوره ش و رد کرد خداروشکر

دخترای منم سه تاشون ویروس گرفتن سرماخوردگی نیست دختر کوچیکم یه سالشه هر چی میخوره بالا میاره گلو شم ...

تب شدید هم داره آخه تا حالا اینجوری ندیده بودم.. کلا صداش بالا نمیاد.. ته گلوش خلطیه خور خور می‌کنه موقع تنفس

تب شدید هم داره آخه تا حالا اینجوری ندیده بودم.. کلا صداش بالا نمیاد.. ته گلوش خلطیه خور خور می‌کنه ...

اره دخترای کوچیکم حالشون خیلی بد مرتب بهشون دارو میدم ولی فایده ای نداره نمیدونم چیکار کنم حالشون رو میبینم گریم میگیره پاشویه هم کردم ولی هم چنان تب دارن