2777
2789
عنوان

۴ فولیکول چطور تو ی تخمدانه ؟

640 بازدید | 12 پست

خانما۴ فولیکول دوتا چپ‌دوتا راست همشون همزمان ازاد میشن؟؟ و همه تو ی اون دایره ک تو قیلما هست همشون داخل اون دایره هستن ؟؟ 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
سایز هاشون چنده

۲۴ و ۲۰ سمت راست ۱۴ و ۱۷ سمت چپ

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پنج تا داشتم باردار شدم ولی سقط شد💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

فولیکول اگه سایزش بزرگ باشه وغااب باشه آزاد میشه ...معمولا زیر۱۸آزاد نمیشه 

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
۲۴ و ۲۰ سمت راست ۱۴ و ۱۷ سمت چپ

احتماله نمیشه دقیق بگی همش ازاد میشه یانه ...اماسایز فولیکولات خیلی خوبن ایشالا باهاشون باردار میشی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

[QUOTE=255262114]من پنج تا داشتم باردار شدم ولی سقط من خیلین اونا بالغ نیست ۱۰ و ۱۱و ۸ بود گفت فایده ندارهالان همع اینا ت  اون توپ ک تو فیلم هست ؟

اگر۲۰و۲۴باهم ازادشن احتمال دوقلوزایی داره سایزاون دوتاهم که کوچیکه برابارداری

نمیدونم دکتر ب شوهرم گفت خانمت سه تا فولیکول بالغ داره 

عزیزم کدوم روز رفتی واسه سونوگرافی تخمک من یه ماهه تو اقدامم نمیدونم چیکار کنم کدوم روز برم واسه سون ...

من با دارو رور ۱۲ رفتم تازه ی مایع خفیف مشاهده شد