2777
2789
عنوان

دختر یکساله ام هیچی نمیخوره

135 بازدید | 15 پست

سوپ دوست داشت درست کردم نخورد ،برنج نخورد پاشدم فرنی درست کردم نخورد مجبورا شیرش دادم الان از نه شب دیشب  که شیر خورد ه تا الان

حواسش پرت کن ی اسباب بازی ک موسیقی دار بزار جلوش قاشقم پر نکن کم کم بده بچه با بازی میخوره اگ نخورد ب زور دهنش باز کن بخوزه😂

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

تا از شیر نگیری همینه

پسر منم تا دوماه قبل دوسالگی شیر میخورد ۲۴ساعته

دهنم صاف شده بود

الان تازه داره ب میوه هم روی میاره

سه تا کاربری داشتم ترکیدن😐🖐🏻🤦🏻‍♀️(پفک نمکی، بیسکوئیت ماسالا و چلوکباب کوبیده) امیدوارم بتونم اینو حفظش کنم🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خورده اب قند درست کن بهش بده قند خونش نیفته.شاید مریضه که چیزی نمیخوره اخه وقتی مریض باشن نمیتونن غذا رو هضم کنن واسه همین چیزی نمیخورن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨
نه مریض نیست شیر خشک فقط خوب میخوره همین 

خوب پس عادت کرده به طعم شیر خشک.اخه خوش خوره بیشتر بچه ها وقتی شیرخشکی میشن به چیز دیگه لب نمیزنن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨
دخترمنم 10ماهس نمیخوره فقط شیر من .اونم دیگه فک نکنم جوونی داشته باشه

چقد بده واقعا هیچی نمیخورن خسته شدم از بس غذا درست کردم دهنشو قفل کرد اخه نیازشون به گوشت و اینا چطور تامین شه   

واقعا ؟ حس میکنم فقط دختر منه لب به هیچی نمیزنه 😑

ن بابا پسرمن ازبس هیچی نمیخورد من کلا چیزی درست نمیکردم براش، اوایل ک ه خوراک افتاد کلی چیز مقوی درست کردم بعد دیدم نمیخوره کلا ذوقم کور شد واقعا خستم کرده بود

از شیر ک گرفتم خوب شد

الان خیلی چیزا میخوره منم چیزای خوب میپزم

سه تا کاربری داشتم ترکیدن😐🖐🏻🤦🏻‍♀️(پفک نمکی، بیسکوئیت ماسالا و چلوکباب کوبیده) امیدوارم بتونم اینو حفظش کنم🙄
ن بابا پسرمن ازبس هیچی نمیخورد من کلا چیزی درست نمیکردم براش، اوایل ک ه خوراک افتاد کلی چیز مقوی درس ...

پس تا شیر بدم طبیعیه اخه من همش حس میکنم گوشت و اینا نخوره فقر اهن بگیره

پس تا شیر بدم طبیعیه اخه من همش حس میکنم گوشت و اینا نخوره فقر اهن بگیره

اره عزیزم اون وابسته ب شیر واسه همین چیزی نمیخوره

بعد اون ک از شیر گرفتی کم کم ب خوراک روی میاره