2821
2789
عنوان

داستان زندگی

215 بازدید | 8 پست

اینی که میخوام تعریف کنم روایته و مال خودم نیست. 

اول زندگی خیلی سخته یه دختر ازدواج که میکنه وارد یه خانواده ای میشه که خلقیات و رفتارای متفاوت و گاهی عجیب دارن و باید بهش عادت کنه وگرنه زندگیش تلخ میشه و یا باید بسوزه یا باید عادت کنه

گاهی هم عادت کردن تاوان داره

هستین ادامشو بگم.... 

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داستان واقعیه دوستان

اسم شخصیتا رو عوض کردم فقط چون دوس ندارم شناسایی بشه

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

اینجوری بگم که برا پریا خاستگار میاد و میشه گفت همه چی تموم بودن خانواده پریا هم وضع مالی و موقعیت خوبی داشتن و به اصول پابند بودن یعنی محرم و نامحرم میشناختن. به پوشش اهمیت میدادن و.... 

نه که مذهبی باشن ولی این چیزا مهم بود براشون

پریا هم اینجوری عادت کرده بود

خلاصه براش خاستگار میاد و پسره شرایطش خوب بود 

پریا یه خواهرم داره به اسم سارا که 1 سال از خودش کوچیک تره

خاستگاری انجام میشه و خانواده پریا خوشحال که اقوام جدید مورد پسند بوده

بعد 2 روز مادر پسره اسمش اشکانه

زنگ میزنه اگه امکانش هست یه مدت پریا و اشکان باهم صحبت کنن و اینا تا یکم همو بهتر بشناسن ولی پدر پریا اجازه نمیده و میگه نمیشه برا صیغه محرمیت مدت دارم راضی نمیشه و میگه حتما باید عقد باشن بعد 

ولی مادر و خود پریا راضی بودن چون هر چی باشه یه عمر زندگیه و باید همو میشناختن

کسی هست یا دارم واسه خودم مینویسم

2825
2823
2791
2779
2792