2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

191 بازدید | 9 پست

بچه ها ببخشید اگه میشه اول تاپیک قبلم رو بخونید که بهتر بتونید راهنماییم کنید ممنونم ازتون ...

ما تو این یک ماهه هر جا دورهمی خانوادگی بود ورفتیم با همسرم خواهرشوهرم تماس گرفت با مادرش و پرسید که ماهستیم یانه و وقتی بودیم نیومد 

این رفتار رو توهین به خودم میدونم واقعا ...

خودش نشسته حرف زده گندش که دراومده حالا داره موش و گربه بازی در میاره 

دیشب فکر کردم قطعا به مادر و پدرش ینی مادر شوهر و پدر شوهرم جوری گفته که مقصر منم نه خودش 

ومن نمیخوام پدر شوهر مادر شوهرم این طوری فکر کنن راجبم

به نظرتون با پدر شوهرم حرف بزنم همه چیزو بهش توضیح بدم ؟

چون میشناسم خواهر شوهرمو که چه جوری بقیه رو مقصر نشون میده و از چشم بقیه میندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چیزی نگو واست مهم نباشه اگه ی موقع مادرشوهرت چیزی پرسید بعد توضیح بده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ببین ب نظرم بی خیال شو  چون اون دخترشونه نمیان حرف تورو باور کنن و دخترشونو خراب کنن ک

اخه پارسال که هیچ موضوعی نبود پدر شوهرم گفت همسرت انقدر دوست داره که به خاطرت از همه ما گذشته از خواهرش از مادرش من گفتم من چنین چیزی نخاستم و دلم نمیخاد فکر کنن من مقصزرم مطمءنم اولش بگم حتی شاید واکنش خیلی خوبی نشون نده اما فکر میکنه به حرفام و به نتیجه میرسه

ن چیزی نگو واست مهم نباشه اگه ی موقع مادرشوهرت چیزی پرسید بعد توضیح بده

الان دوماهه که داره موش و گربه بازی در میاره و دم عروسیش چه چند ماهه دیگه است اون موقع میاد خرم میکنه اما من میخام با پدر شوهرم حرف بزنم بگم اگه عذر خواهی نکنه به خاطر رفتار زشتش من نمیام عروسیش واقعا